Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud
Travel with Expedia

Zoek huurauto's

Huurauto’s zoeken
Combipakketten zoeken
Kamer 1

Combineer en bespaar!

Combipakketten zoeken
Kamer 1
Kinderen jonger dan 2 jaar dienen in een autostoel of op de schoot te zitten.

Combineer en bespaar!

Combipakketten zoeken
Kinderen jonger dan 2 jaar dienen in een autostoel of op de schoot te zitten.

Combineer en bespaar!

Vul de onderstaande {0} in. Voer de datum in als volgt: {0}. De toegelaten reisdatums vallen tussen {0} en {1}. De datum dient vóór {0} te vallen. De datum dient op of na {0} te vallen. De reisdatums dienen minimaal {0} dagen uit elkaar te liggen. De reisdatums mogen maximaal {0} dagen uit elkaar liggen. De reisdatums mogen maximaal {0} dagen uit elkaar liggen. Een reis is altijd leuker als je andere oorden opzoekt. Wijzig je bestemming. We kunnen boeken voor max. {0} reizigers. Pas het aantal reizigers aan voor je zoekopdracht. Hoe oud zijn de kinderen? Geef hieronder hun leeftijd op. Elke baby op schoot dient vergezeld te zijn door een reiziger van min. 12 jaar oud. Je dient ten minste 13 jaar oud te zijn om alleen te reizen. Anders kun je alleen reizen met een persoon van ten minste 16 jaar oud Kinderen t/m {0} jaar mogen niet alleen reizen. Hij of zij dienen vergezeld te zijn door iemand van ten minste {1} jaar oud. Een kind mag niet alleen reizen. Je datums voor gedeeltelijk in- en uitchecken dienen binnen je aankomst- en vertrekdatums te vallen. Controleer de datums. Je datums voor gedeeltelijk ophalen en inleveren dienen binnen je aankomst- en vertrekdatums te vallen. Controleer de datums. Inleverdatum en -tijd dienen minstens twee uur na de ophaaldatum en -tijd te vallen. Zorg dat je ophaaltijd {0} uur na de huidige tijd valt. Voer je vertrekplaats in voor reis {0}. Voer je bestemming in voor reis {0}. Geef je datum voor reis {0} op in het volgende formaat: {1}. Voer je vertrekplaats in. Voer je bestemming in. Geef je vertrekdatum op in het volgende formaat: {0}. Geef je retourdatum op in het volgende formaat: {0}. De vertrekdatums dienen na de vorige vertrekdatum te vallen. Corrigeer de vertrekdatum(s). Selecteer een vertrekplaats uit de aangeboden opties. Selecteer een bestemming uit de aangeboden opties. Het aantal railcards mag het aantal reizigers niet overschrijden Kies een railcardtype. Retourdatum en -tijd dienen na de vertrekdatum en -tijd te vallen. Hoe oud zijn de jongeren? Geef hieronder hun leeftijd op. Geef hieronder de leeftijd van de seniors op. Voer hieronder de leeftijd van de bestuurder in. De bestuurder dient tussen 18 - 99 jaar te zijn. Sommige van je Bahncards kunnen niet samen gebruikt worden. Selecteer een station van vertrek Selecteer een station van aankomst Selecteer een geldige heenreisdatum Selecteer een geldige retourdatum Voer de leeftijd van de meereizende kinderen in. Voer de leeftijd van de meereizende jongeren in. Voer de leeftijd van de meereizende senioren in. Selecteer verschillende stations van vertrek en aankomst Voer tot max. {0} reizigers in Deze route wordt momenteel niet ondersteund. De vertrekkende vlucht dient ten minste 2 uur na de aankomende vlucht plaats te vinden.
  • Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten
  • Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Vind de goedkoopste huurauto's op Expedia.be

Of je nu op zoek bent naar zakelijke autoverhuur of een goedkope huurautodeal voor je zomervakantie, Expedia maakt het makkelijk om autoverhuur online te regelen tegen een bijzonder scherpe prijs. We bieden een scala aan deals voor zakenreizigers en onze autoverhuurpakketten voor vakanties omvatten flexibele opties voor afhalen en terugbrengen op alle vakantiereisroutes.

Wat je bestemming ook is, met ons leveranciersnetwerk vind je snel de oplossing die het beste bij je past. Economy-autoverhuur in Florida? Een compacte huurauto in Spanje of Frankrijk? Wij werken samen met de meest gerenommeerde bedrijven om al je wensen te vervullen. Als je je autoverhuur regelt op Expedia, ben je er zeker van dat je profiteert van de goedkoopste beschikbare tarieven.

Kijk voor de beste online deals voor autoverhuur elke dag bij de last minute deals voor autoverhuur. Bij Expedia werken we nauw samen met ons leveranciersnetwerk om je de beste oplossing voor je reis te kunnen bieden, tegen een onverslaanbaar last minute tarief. Deze speciale Expedia-deals bieden de laagst mogelijke autoverhuurtarieven, die snel uitverkocht raken. Het is dus verstandig om de website regelmatig te checken om ook gebruik te kunnen maken van onze geweldige last minute tarieven.

Je kunt heel eenvoudig een van Expedia's all-inclusive autoverhuurdeals boeken. Kies gewoon je opties voor ophalen en terugbrengen, het type auto dat je zoekt en reserveer van tevoren speciale voorzieningen. Weet je niet welke autotype je het beste kunt kiezen? Je kunt een auto huren op formaat, verhuurtarief of zelfs verhuurbedrijf. Er zijn opties die passen bij het budget voor je huurauto, het aantal mensen dat meegaat of het autoverhuurbedrijf van je keuze. Speciale voorzieningen, zoals kinder- of peuterzitjes, skidragers en sneeuwkettingen, zijn meestal te reserveren.

Zoek je naar iets bijzonders? Als je milieubewust wilt rijden biedt Expedia je hybride huurauto's en een grote keus aan brandstofbesparende deals voor economy-autoverhuur. Op reis met een groot gezin? Ze passen allemaal in een MPV. Maar als je liever in stijl reist, heeft Expedia een uitgebreide keus aan deals voor luxe-autoverhuur, waarmee zelfs de meest veeleisende reiziger tevreden zal zijn.

Wat je bestemming ook is, Expedia heeft de oplossing die het beste bij je past.
* Autoprijzen zijn gebaseerd op huur van een economy- of mini-auto voor de aangegeven reisdatums. Alle prijzen zijn inclusief verplichte belastingen, servicetoeslagen en verplichte autoverzekering. Exclusief toeslagen gebaseerd op extra verzoeken.
** Vlieg- en autoprijzen zijn gemiddelde prijzen per persoon bij een boeking voor twee personen, gebaseerd op retourvluchten en retourritten in de 'economy' of 'mini' klasse en slechts geldig binnen de aangegeven data. Alle prijzen zijn inclusief verplichte belastingen, servicekosten en verzekeringspremie. Toeslagen in verband met bijkomende verzoeken zijn niet inbegrepen.