Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto in Lissabon District met Expedia

Miljoenenstad Lissabon is de levendige hoofdstad van Portugal. Maak in de Bairro Alto kennis met de Portugese keuken, ga shoppen in de Baixa Pombalina en kijk vanaf het Castelo de São Jorge uit op de stad en de Taag. In de omgeving liggen bovendien schone badplaatsen waar je met de auto eenvoudig naartoe rijdt. Reserveer daarom voordelig een huurauto op onze site.

Een auto huren in Lissabon

Lissabon heeft een aantal autoverhuurbedrijven in het stadscentrum, maar wat is er nu makkelijker dan direct na je vlucht je auto ter beschikking te hebben? Bij de Aeroporto da Portela (ook wel 'Aeroporto Humberto Delgado' genoemd) bevinden zich legio verhuurders, zowel lokale als grote internationale namen. Huurauto's in Lissabon lopen van spotgoedkoop tot peperduur. Het is maar net wat je zoekt. Vul om te beginnen de huurdatums in, zodat alle beschikbare modellen worden getoond. Als je niet te veel wilt uitgeven aan de auto, kun je filteren op auto's uit de categorie economy of mini. Een kleine auto geeft je bovendien de wendbaarheid die in smalle straten een voordeel is. Aan de andere kant van het spectrum vind je premiummodellen, waar je tijdens een zakenreis een goede indruk mee kunt maken, maar bijvoorbeeld ook cabriolets. In de meeste gevallen haal je de auto gewoon op bij de terminal, maar soms zul je eerst met een shuttle naar de ophaallocatie moeten gaan. Dit staat bij elk model vermeld, evenals of de auto handgeschakeld of een automaat is; beide zijn eigenschappen waar je op kunt filteren. Mocht je een bepaalde voorkeur voor een autoverhuurbedrijf hebben, dan kun je die aangeven, zodat alleen auto's worden getoond die dit bedrijf aanbiedt. Op deze manier vind je de perfecte auto voor je trip naar Lissabon.

Rijden in Lissabon

Verdiep je vooraf in de verkeersregels, bijvoorbeeld aangaande het inhalen van trams, die in Portugal altijd voorrang hebben. Lissabon is qua verkeer een drukke stad waar het soms lastig is een parkeerplek te vinden. Als je in Lissabon verblijft, kun je daarom het beste een hotel met eigen parkeerplaats boeken. Binnen de stad kun je je ook te voet en met het openbaar vervoer verplaatsen, maar als je de kustregio rondom Lissabon wilt verkennen, is het een verademing om een huurauto ter beschikking te hebben. Zo kun je pareltjes als Estoril ontdekken of zelfs een langere reis maken richting Porto in het noorden of langs de Iberische zuidkust richting Cádiz rijden.

Ontdek Lissabon District

Ontdek Lissabon District met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.