Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Hasselt

Alle huurauto’s in Hasselt

Ontdek Hasselt

Ontdek Hasselt met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Hasselt met Expedia

De Limburgse hoofdstad Hasselt ligt in de buurt van de Nederlandse grens, ter hoogte van Maastricht. In het historische centrum vind je volop bijzondere gebouwen, bijvoorbeeld aan de gezellige Grote Markt. Daarnaast zijn er in Hasselt verscheidene parken, waaronder de schone Japanse Tuin. Ook zijn er verschillende musea die je kunt bezichtigen, zoals het Jenevermuseum en het Modemuseum. Vanuit Hasselt is het bovendien niet ver rijden naar steden als Maastricht en Leuven en het natuurgebied de Hoge Kempen. Reserveer eenvoudig een huurauto via Expedia en verken Hasselt en omgeving in je eigen tempo.

Vind jouw huurauto in Hasselt

Als je op onze website naar een huurauto in Hasselt zoekt, krijg je een helder overzicht van de verschillende huurauto's en ophaallocaties op de ingevoerde datums. Je kunt op meerdere plekken aan de rand van Hasselt een huurauto ophalen, zoals bij het treinstation aan de rand van het centrum en dicht bij het bedrijventerrein aan het Albertkanaal, in het noordoosten van de stad.

Verder kun je aangeven wat voor automodel je wilt en aan welke specificaties de huurauto moet voldoen. Als je in de zomer een dagtrip gaat maken naar het Nationaal Park Hoge Kempen, waar je heerlijk kunt wandelen, boek je een huurauto met airconditioning. Ga je een dagje shoppen met het hele gezin in de outlet van Maasmechelen Village, dan reserveer je een ruim model, bijvoorbeeld een standaardmodel of een personenbus. Als je een dagje naar een van de steden in de buurt gaat, zoals Leuven of Genk, kun je kiezen voor een auto met navigatiesysteem, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je verdwaalt.

Rijden in Hasselt

Met een huurauto kun je zelf bepalen waar je heen gaat en wanneer, zodat je volledig je eigen plan kunt trekken. Tour door de bosrijke omgeving van Hasselt en maak uitstapjes naar steden in de buurt, bijvoorbeeld net over de grens naar Maastricht. Let er wel op dat het historische stadhart van Hasselt grotendeels autovrij is. Je kunt in Hasselt gratis parkeren op een aantal parkeerplaatsen aan de rand van het centrum. Vanaf daar kun je gemakkelijk naar het centrum wandelen. Eventueel zijn er ook een aantal betalende parkings in het centrum.