Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Hasselt

Alle huurauto’s in Hasselt

Hasselt is een levendige bestemming waar voor ieder type reiziger genoeg te doen is. Gezinnen met jonge kinderen zullen al gauw hun weg weten te vinden naar het altijd vrolijke pretpark Plopsa Indoor vol met Studio 100-attracties. Deze bruisende publiekstrekker van de stad heeft een belangrijke tegenhanger waar bezoekers juist ultieme rust kunnen vinden: de grootste Japanse Tuin van Europa. Hasselt is ook de hoofdplaats van het bisdom Hasselt en herbergt zoals te verwachten een weelde aan kerken. Op de Grote Markt staat de fraaie Quintinuskathedraal, de hoofdkerk van het bisdom. Aan hetzelfde plein grenzen tal van andere fraaie bouwwerken, zoals het vakwerkhuis Het Sweert. Als je ook alle andere geheimen van Hasselt wilt ontdekken, boek dan snel een huurauto via Expedia.be en ga op pad!

Ontdek Hasselt in een huurauto

Als je zelf geen auto tot je beschikking hebt, kun je heel gemakkelijk een geschikte huurauto boeken op Expedia.be. Vul Hasselt als ophaal- en/of inleverlocatie in op de zoekpagina en specificeer vervolgens je wensen op de resultatenpagina. Hier kun je in de linkerkolom onder andere aangeven wat voor type auto je zoekt. Kies bijvoorbeeld voor een comfortabel en ruim model als je met het hele gezin op pad gaat. Is het budget een belangrijker criterium? Dan kun je gemakkelijk een beperking instellen voor de totaalprijs. Je kunt ook kiezen uit verschillende autoverhuurders, zoals Avis, Budget en Europcar. Omdat Expedia samenwerkt met internationale aanbieders, kun je je auto ophalen in en inleveren op verschillende locaties. Als je je auto dus alleen wilt inleveren in Hasselt is dat geen probleem. Op de kaartweergave is te zien waar de autoverhuurders in Hasselt zijn gevestigd. De meeste verhuurders bevinden zich buiten het centrum.

Het aanbod van huurauto's is met zo veel verhuurders ruim. Bovendien wordt er ook handige accessoires aangeboden, zoals kinderzitjes en navigatiesystemen. Zo kun je je reis extra comfortabel maken. In veel gevallen is het mogelijk om vlak voor vertrek nog een huurauto te boeken. En wijzigen onverwacht je plannen? Geen probleem. Tot zes uur voor de ophaaltijd kun je de wagen gratis annuleren.

Hasselt en omgeving ontdekken in je huurauto

Hasselt zelf is geen grote stad en je kunt het centrum gemakkelijk te voet verkennen. Er zijn echter ook genoeg mooie plekken buiten het centrum te ontdekken. Je rijdt bijvoorbeeld in nog geen half uurtje naar Nationaal Park Hoge Kempen waar je ontspannen kunt wandelen door de bossen en heidevelden. Als je ietsje verder doorrijdt ben je ook zo de grens over in Maastricht. Ga je naar een evenement in de Grenslandhallen? Dan kan het ook handig zijn om met de auto naar Hasselt te gaan. Als je in de stad wilt parkeren is het aan te raden om een hotel met eigen parkeerruimte te boeken om kosten te besparen.

Ontdek Hasselt

Ontdek Hasselt met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.