Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Hasselt Grote Markt in Hasselt

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden bij Hasselt Grote Markt aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Hasselt Grote Markt te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties bij Hasselt Grote Markt, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstandig om de Expedia-reisgids over Hasselt Grote Markt te raadplegen, om zo alles te weten te komen over Hasselt Grote Markt en de prachtige omgeving!


Beste hotelaanbiedingen in Hasselt Grote Markt

Alle 414 accommodaties in de buurt van Hasselt Grote Markt weergeven
Radisson Blu Hotel, Hasselt € 77
Radisson Blu Hotel, Hasselt

Radisson Blu Hotel, Hasselt

Torenplein 8, Hasselt
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 2 km afstand van Hasselt Grote Markt, Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Virga-Jessebasiliek en Kunstmuseum Z33 liggen op 5 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 11 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 11 minuten wandelen.

  YUP Hotel - Different Hotels € 42
  YUP Hotel - Different Hotels

  YUP Hotel - Different Hotels

  Thonissenlaan 52, Hasselt
    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 2 km afstand van Hasselt Grote Markt en Japanse tuin. Ook Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena liggen op 3 km afstand. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 8 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 8 minuten wandelen.

   HasHotel € 80
   HasHotel

   HasHotel

   Sint-Jozefsstraat 2-10, Hasselt
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt vlak bij het vlonderpad, op 2 km afstand van Hasselt Grote Markt en Japanse tuin. Ook Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena liggen op 3 km afstand. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 12 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 12 minuten wandelen.

    Park Inn by Radisson Hasselt € 68
    Park Inn by Radisson Hasselt

    Park Inn by Radisson Hasselt

      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 3 km afstand van Hasselt Grote Markt, Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Virga-Jessebasiliek en Kunstmuseum Z33 liggen op 10 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 12 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 12 minuten wandelen.

     Hotel De Groene Hendrickx € 78
     Hotel De Groene Hendrickx

     Hotel De Groene Hendrickx

     Zuivelmarkt 25, Hasselt
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel in Hasselt ligt op 3 km afstand van Kunstmuseum Z33, Ethias Arena en Plopsa Indoor Hasselt. Ook Nationaal Jenevermuseum en Hasselt Grote Markt liggen op 5 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 13 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 13 minuten wandelen.

      Holiday Inn Hasselt € 74
      Holiday Inn Hasselt

      Holiday Inn Hasselt

      Kattegatstraat 1, Hasselt
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 3 km afstand van Modemuseum, Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Nationaal Jenevermuseum en Kunstmuseum Z33 liggen op 10 minuten wandelen. Hasselt Station ligt op 11 minuten wandelen en naar Hasselt (QHA-Station Hasselt) is het 11 minuten wandelen.

       Hotel Hemelhuys € 90
       Hotel Hemelhuys

       Hotel Hemelhuys

       15 Hemelrijk, Hasselt
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 2 km afstand van Kunstmuseum Z33, Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Hasselt Grote Markt en Virga-Jessebasiliek liggen op 5 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 12 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 12 minuten wandelen.

        The Century
        The Century

        The Century

        Leopoldplein 1, Hasselt
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 3 km afstand van Hasselt Grote Markt, Ethias Arena en Plopsa Indoor Hasselt. Ook Virga-Jessebasiliek en Kunstmuseum Z33 liggen op 10 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 10 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 10 minuten wandelen.