Je huurauto in België

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Bespaar 10% of meer op geselecteerde verblijven met Expedia Rewards

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Populaire steden in België

Super autodeals in België

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in België bekijken
Alle auto’s bekijken

Voor een leuke vakantie hoef je het land helemaal niet uit. In Brussel, Brugge of Gent voelt iedere liefhebber van architectuur en cultuur zich op zijn plek, en de bosrijke Ardennen zijn een heerlijke plek om te wandelen of helemaal tot rust te komen. Het kan ook zijn dat je voor je werk een auto nodig hebt. Wat je doel ook is, bij Expedia huur je voordelig een auto, zodat je je eigen weg kunt gaan in België.

Een auto huren in België

Er zijn talloze steden waar je een auto kunt ophalen of terugbrengen. Naast grote bestemmingen als Brussels Airport kun je ook een kleinere plaats selecteren. Omdat het aanbod in Brussel erg groot is, kan het zijn dat ook dan Brussel als suggestie wordt gegeven. Als je bijvoorbeeld in een auto huurt in Luik, kan het echter handiger zijn om Luik handmatig in te voeren. Zodra je eenmaal de gewenste ophaal- en afleverlocatie hebt opgegeven, wordt een overzicht van alle beschikbare modellen getoond. Bij sommige verhuurders is het trouwens geen enkel probleem om bijvoorbeeld je auto op te halen in Luik en terug te brengen in Antwerpen of andersom. Qua modellen varieert het aanbod van goed betaalbare kleine auto's tot robuuste premium modellen met alles erop en eraan. Daar kun je op filteren, net als op de verhuurder. Als je ooit een goede ervaring hebt gehad met een specifieke verhuurder, kun je die nu eenvoudig opnieuw selecteren. Op onze site worden auto's van verscheidene internationale verhuurbedrijven aangeboden en op sommige locaties zijn mogelijk ook kleine ondernemingen actief. De meeste auto's zijn handgeschakelde modellen, maar ook dat is iets waarop je kunt filteren. Op de zoekpagina's van bepaalde bestemmingen kun je bovendien de zoekresultaten verfijnen door een specifieke wijk aan te geven. Een voorbeeld is dat je specifiek zoekt naar huurauto's die in de Diamantwijk te Antwerpen te reserveren zijn.

Verstandig rijden

Via onder meer de A21 en de A25 zou je een tocht naar Nederland kunnen maken. Zoek dan wel eerst de Nederlandse verkeersregels op, zodat je bijvoorbeeld borden herkend van parkeerplekken die uitsluitend voor carpoolen of vergunninghouders zijn bestemd. Kijk snel op de site en reserveer vandaag nog de ideale auto voor je vakantie of zakenreis in eigen land.

Veelgestelde vragen