Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Ontdek Luik

Ontdek Luik met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Langzaam maar zeker begint Luik aan populariteit te winnen onder toeristen. Niet geheel verwonderlijk natuurlijk, als je bedenkt wat deze unieke stad zoal te bieden heeft. Eeuwenoude religieuze bouwwerken als de Sint-Denijskerk en de imposante Sint-Pauluskathedraal staan hier zij aan zij met moderne winkels, interessante musea en de fijnste plekjes om op restaurant te gaan. Of je nu een stedentrip hebt gepland, of Luik gebruikt als uitvalsbasis voor een weekje weg in de Ardennen, door online vast je huurauto te boeken ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie.

Vind een huurauto in Luik

Luik kent een ruim aanbod aan autoverhuurbedrijven, zowel internationaal bekende namen als lokale verhuurmaatschappijen zijn er present. De voorkeur voor een bepaalde maatschappij kun je tijdens het zoeken aangeven, net als de ophaal- en inleverlocatie van je wagen. Handig bijvoorbeeld als je van plan bent na je bezoek aan Luik nog verder te reizen naar andere steden. Bij aanvang van je zoekopdracht heb je ook de mogelijkheid om aan te vinken welke accessoires voor jou van belang zijn. Een navigatiesysteem komt bijvoorbeeld goed van pas als je niet zo bekend bent in de omgeving en als je in de wintermaanden de Ardennen bezoekt, kan het raadzaam zijn om een voorkeur voor sneeuwkettingen aan te geven.

Schep orde in het aanbod door de zoekresultaten te filteren op het type auto dat je zoekt. Ben je van plan flink in te slaan op de Brocante van Saint-Pholien, dan biedt een ruime wagen uitkomst. Voor een romantische stedentrip kun je wellicht volstaan met een compacter model. Ten slotte heb je ook nog de keuze tussen automaat en handgeschakeld en kun je aangeven binnen welk budget je wilt zoeken. Zet de zoekfilters in die voor jou van belang zijn en je brengt binnen een handomdraai de juiste wagens in kaart voor jouw uitstapje naar Luik.

Parkeren in Luik

Parkeren in het centrum van Luik hoeft niet al te duur te zijn, als je tenminste een plekje aan de straat weet te bemachtigen. Wil je niet te lang door het centrum van de stad bollen, dan kun je ook gebruikmaken van een van de diverse parkings die Luik rijk is. Hier is wel een ietwat hoger uurtarief aan verbonden. Waar je ook voor kiest, door je vooraf in te lezen en online je huurauto bij Expedia te boeken, begin je optimaal voorbereid aan je stedentrip in Luik.