Gratis annulering
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Las Vegas

Alle huurauto’s in Las Vegas

Huur een auto in Las Vegas met Expedia

Als je Las Vegas in Nevada ziet, kun je je nauwelijks voorstellen dat de stad pas in 1905 werd gesticht. Midden in de woestijn straalt Las Vegas als geen ander — letterlijk, wel te verstaan, want aan neonverlichting is in deze stad geen gebrek. Of je hier nu komt om je geluk te beproeven in de casino's, een voorstelling van een grote artiest bij te wonen of zelfs te trouwen, een huurauto stelt je in staat meer te bekijken dan alleen The Strip.

Een auto huren in Las Vegas

Het vliegveld van Las Vegas, McCarran International Airport, ligt aan de zuidkant van de befaamde Strip. Autoverhuurbedrijven zijn hier talrijk en om niet na je landing met keuzestress te worden geconfronteerd, kun je op onze site alvast je favoriete model uitzoeken. Bij aankomst reis je dan met een shuttle naar de verhuurder en kun je daarna zelf op pad. Zodra je je huurperiode invult, wordt weergegeven welke gerenommeerde autoverhuurbedrijven auto's aanbieden. Je kunt vervolgens het bedrijf selecteren dat je voorkeur geniet. Het voordeel van grote verhuurders is dat je de mogelijkheid hebt de auto in een andere stad terug te brengen, zodat je bijvoorbeeld naar Los Angeles kunt rijden, daar de auto retourneert en in LA op het vliegtuig naar huis stapt. Behalve het specifieke verhuurbedrijf kun je ook de prijsklasse aangeven om alleen auto's weer te geven die aansluiten op je budget. In het verlengde daarvan ligt het autotype. SUV's zijn populair en het voelt heerlijk om in zo'n grote bak door Las Vegas te rijden. Je kunt ook voor een standaardmodel gaan, dat overigens nog altijd fors uitvalt en luxe oogt. De auto's zijn niet handgeschakeld. Het is misschien even wennen, rijden met een automaat, maar al snel weet je niet beter.

Rijden in Las Vegas

Op vrijdagavond kun je beter niet Las Vegas inrijden vanuit het zuiden. De Interstate 15 is dan namelijk druk en gevaarlijk. Hetzelfde geldt als je op zondagmiddag vanuit Las Vegas naar het zuiden rijdt. Daarbuiten ben je na circa 450 kilometer in Los Angeles. Een huurauto geeft je bovendien de vrijheid om het bijzondere landschap van Death Valley of het Yosemite National Park te aanschouwen. Zoek zelf de verkeersregels op van de VS en de staten waarin je gaat rijden. Sommige regels verschillen; zo mag je rechts inhalen op een weg met twee of meer rijstroken in dezelfde rijrichting. Laat je verrassen door Las Vegas zelf en niet door het verkeer!

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Las Vegas?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Las Vegas.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een wagen in Las Vegas?

Gemiddeld kost het huren van een wagen in Las Vegas .

Waarom zou ik een huurauto bij Expedia boeken?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en de optie kiezen die het best bij jou past. Er zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten aan het boeken van een huurauto bij Expedia verbonden.

Hoe kan ik een huurwagen bij Expedia boeken?

Bij Expedia kun je huurwagens zowel online als telefonisch boeken. Je hebt mogelijk de optie om nu te reserveren en gelijk te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan op je account of maak een account aan op de betalingspagina om Expedia Rewards-punten voor het huren van je auto te verzamelen.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik een huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen kom je in aanmerking voor volledige restitutie, ongeacht wanneer je de boeking bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor een restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor een restitutie, dien je de boeking minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je de vooruitbetaalde huurwagen eerder terugbrengt, ontvang je geen restitutie voor het ongebruikte deel van de huurperiode.

Hoe kan ik mijn autoboeking via Expedia annuleren?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om voor volledige restitutie in aanmerking te komen. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de wagen het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Las Vegas?

Als je de auto vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je uit verschillende autotypes kunt kiezen. Ook kun je van tevoren de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten vergelijken en kiezen wat het best bij je past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Je hoeft dan bovendien na aankomst niet meer naar een geschikte aanbieder te zoeken of aan de balie de voorwaarden en bepalingen door te lezen. Dat scheelt je een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best voor mijn huurwagen kiezen?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurwagen verkennen.

Is het nodig mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel je bij sommige autoverhuurbedrijven met een betaalpas kunt betalen, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard voor betaling van de borg te overleggen. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient degene die de auto bestuurt een geldige creditcard voor betaling van de volledige kosten te overleggen. Het autoverhuurbedrijf zet op je creditcard ook een bedrag ter hoogte van de borg voor de huurauto vast.

Waar dien ik op letten bij het huren van een wagen?

Let er bij het ophalen van je huurwagen op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Las Vegas?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en op verschillende locaties in het stadscentrum.

Ontdek Las Vegas

Ontdek Las Vegas met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.