Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto in Las Vegas met Expedia

Als je Las Vegas in Nevada ziet, kun je je nauwelijks voorstellen dat de stad pas in 1905 werd gesticht. Midden in de woestijn straalt Las Vegas als geen ander — letterlijk, wel te verstaan, want aan neonverlichting is in deze stad geen gebrek. Of je hier nu komt om je geluk te beproeven in de casino's, een voorstelling van een grote artiest bij te wonen of zelfs te trouwen, een huurauto stelt je in staat meer te bekijken dan alleen The Strip.

Een auto huren in Las Vegas

Het vliegveld van Las Vegas, McCarran International Airport, ligt aan de zuidkant van de befaamde Strip. Autoverhuurbedrijven zijn hier talrijk en om niet na je landing met keuzestress te worden geconfronteerd, kun je op onze site alvast je favoriete model uitzoeken. Bij aankomst reis je dan met een shuttle naar de verhuurder en kun je daarna zelf op pad. Zodra je je huurperiode invult, wordt weergegeven welke gerenommeerde autoverhuurbedrijven auto's aanbieden. Je kunt vervolgens het bedrijf selecteren dat je voorkeur geniet. Het voordeel van grote verhuurders is dat je de mogelijkheid hebt de auto in een andere stad terug te brengen, zodat je bijvoorbeeld naar Los Angeles kunt rijden, daar de auto retourneert en in LA op het vliegtuig naar huis stapt. Behalve het specifieke verhuurbedrijf kun je ook de prijsklasse aangeven om alleen auto's weer te geven die aansluiten op je budget. In het verlengde daarvan ligt het autotype. SUV's zijn populair en het voelt heerlijk om in zo'n grote bak door Las Vegas te rijden. Je kunt ook voor een standaardmodel gaan, dat overigens nog altijd fors uitvalt en luxe oogt. De auto's zijn niet handgeschakeld. Het is misschien even wennen, rijden met een automaat, maar al snel weet je niet beter.

Rijden in Las Vegas

Op vrijdagavond kun je beter niet Las Vegas inrijden vanuit het zuiden. De Interstate 15 is dan namelijk druk en gevaarlijk. Hetzelfde geldt als je op zondagmiddag vanuit Las Vegas naar het zuiden rijdt. Daarbuiten ben je na circa 450 kilometer in Los Angeles. Een huurauto geeft je bovendien de vrijheid om het bijzondere landschap van Death Valley of het Yosemite National Park te aanschouwen. Zoek zelf de verkeersregels op van de VS en de staten waarin je gaat rijden. Sommige regels verschillen; zo mag je rechts inhalen op een weg met twee of meer rijstroken in dezelfde rijrichting. Laat je verrassen door Las Vegas zelf en niet door het verkeer!

Ontdek Las Vegas

Ontdek Las Vegas met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.