Je huurauto in Verenigde Staten

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Populaire steden in Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn zo groot en divers dat je er elk jaar wel op vakantie zou willen gaan. Om tijdens één trip zo veel mogelijk te zien, biedt een auto uitkomst. Bekijk op onze site wat de mogelijkheden zijn en plan alvast je uitstapjes naar het Yellowstone National Park, het Walt Disney World Resort of de Niagara Falls.

Een auto huren in de Verenigde Staten

Als je op onze site een huurauto voor de VS zoekt, kun je het beste eerst de specifieke stad of staat selecteren waar je de auto wilt ophalen, zoals New York of Michigan

Rijden in de Verenigde Staten

In het land van de vrijheid wil je toch ook de vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wil? Om lange afstanden dwars door Amerika af te leggen, is een auto erg handig, zeker voor bestemmingen als de Grand Canyon. De interstates, waarvan de snelheidslimiet varieert van circa 70 tot 130 km/uur, leiden je door het hele land, waaronder de I-90, de langste interstate van de VS.

Veelgestelde vragen

Wat als ik mijn huurauto voor Verenigde Staten wil annuleren?
Geen zorgen! Als je je voorafbetaalde boeking minimaal zes uur voor de vastgelegde ophaaltijd annuleert, krijg je meestal het volledige bedrag terug. We raden je aan om het beleid van jouw autoverhuurbedrijf door te lezen, omdat er ook uitzonderingen zijn. Raadpleeg onze klantenservice als er nog informatie ontbreekt.
Welke soorten auto's kan ik huren in Verenigde Staten?
Volle straten en nauwe parkeerplekken zijn geen enkel probleem voor economy auto’s, de meest gekozen huurauto’s in Verenigde Staten. Stap in een van deze wagens en baan je een weg door het drukke verkeer met souplesse. Aangezien ze betaalbaar, betrouwbaar en energiezuinig zijn, laten deze kleine auto’s weinig te wensen over. Maar je kunt Verenigde Staten prima verkennen in vrijwel elk type auto. Compacte modellen, SUV’s en fullsize wagens behoren tot je opties.
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur in Verenigde Staten via Expedia?
Expedia maakt het niet lastig om tarieven, aanbiedingen en autoverhuurbedrijven te vergelijken en klantbeoordelingen te bekijken. Combineer jouw huurautoreservering voor Verenigde Staten met je boekingen van vluchten en hotels om optimaal te profiteren.
Wat is de minimumleeftijd om een auto in Verenigde Staten te kunnen huren?
Hiervoor geldt een minimumleeftijd van 21 jaar oud. Daarnaast gelden er vaak andere leeftijdsregels die handig zijn om te weten voordat je je auto boekt in Verenigde Staten. Als je bijvoorbeeld nog niet zo lang je rijbewijs hebt, rekenen de meeste aanbieders extra kosten en gelden er beperkingen voor het soort auto dat je kunt huren. De toeslag hangen af van je leeftijd en de leverancier. Kijk daarom zeker even naar de regels die van toepassing zijn voordat je boekt.
Wat heb je nodig om een auto te huren in Verenigde Staten?
Een geldig rijbewijs en een creditcard op dezelfde naam zul je altijd nodig hebben. Geen plannen om een verzekering bij het autoverhuurbedrijf te nemen? Dan heb je waarschijnlijk ook een bewijsstuk nodig dat je die elders hebt afgesloten. De vereisten kunnen nogal verschillen per autoverhuurder, dus lees de voorwaarden goed door.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer in Verenigde Staten?
Expedia maakt het simpel om een goedkope huurauto voor de lange termijn te reserveren in Verenigde Staten. Klik op onze pagina voor autoverhuurdeals voor lange termijn, voer je reisvoorkeuren in, en vergelijk je keuzes.
Waar kan ik een auto huren in Verenigde Staten als ik jonger dan 25 ben?
Dit is afhankelijk van de autoverhuurbedrijven die gevestigd zijn in Verenigde Staten. Ze hebben vaak een verschillend beleid als het gaat om minimumleeftijden. Als je een bedrijf hebt gevonden dat bestuurders onder de 25 jaar oud bedient, kan het voorkomen dat er aanvullende toeslagen van toepassing zijn. Doe dus voordat je je huurauto boekt onderzoek naar eventuele bijkomende kosten.

Ervaar nieuwe plekken met Expedia