Je huurauto in Verenigde Staten

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Bespaar 10% of meer op geselecteerde verblijven met Expedia Rewards

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Populaire steden in Verenigde Staten

Super autodeals in Verenigde Staten

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Verenigde Staten bekijken
Alle auto’s bekijken

De Verenigde Staten zijn zo groot en divers dat je er elk jaar wel op vakantie zou willen gaan. Om tijdens één trip zo veel mogelijk te zien, biedt een auto uitkomst. Bekijk op onze site wat de mogelijkheden zijn en plan alvast je uitstapjes naar het Yellowstone National Park, het Walt Disney World Resort of de Niagara Falls.

Een auto huren in de Verenigde Staten

Als je op onze site een huurauto voor de VS zoekt, kun je het beste eerst de specifieke stad of staat selecteren waar je de auto wilt ophalen, zoals New York of Michigan

Rijden in de Verenigde Staten

In het land van de vrijheid wil je toch ook de vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wil? Om lange afstanden dwars door Amerika af te leggen, is een auto erg handig, zeker voor bestemmingen als de Grand Canyon. De interstates, waarvan de snelheidslimiet varieert van circa 70 tot 130 km/uur, leiden je door het hele land, waaronder de I-90, de langste interstate van de VS.