Vluchten naar Florida

Voordeligste vluchten naar Florida

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 387 voor enkele vluchten en € 409 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Scandinavian Airlines
Aer Lingus
Air Caraibes
Icelandair
Royal Air Maroc
British Airways
Virgin Atlantic
Delta
American Airlines
Brussels Airlines

Vakantiegids voor Florida

De staat Florida ligt in het zuidoosten van de Verenigde Staten en is een populaire vakantiebestemming. De populariteit is onder meer te danken aan het warme weer en aan de pretparken, waar vooral Orlando om bekendstaat. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in Walt Disney World of SeaWorld. Jong en oud kan gaan zonnebaden op de stranden van de Gulf Coast en in Miami, een grote stad die vanwege de grote Latijns-Amerikaanse bevolking een heel ander karakter heeft dan veel andere Amerikaanse steden. Je vlucht naar Florida boek je gemakkelijk en voordelig bij Expedia.

Vliegen naar Florida

Als je naar Florida reist voor je vakantie of zakenreis, heb je keus uit meerdere luchthavens waar je naartoe kunt vliegen. Florida beschikt namelijk over een zeer groot aantal luchthavens. De grootste zijn die van Miami, Orlando, Tampa en Fort Lauderdale. Dit geeft je de mogelijkheid te kijken welke vluchten naar Florida het goedkoopst zijn of welk vliegveld het beste aansluit op je eindbestemming. Vanuit België heb je de meeste keus als je naar Miami International Airport (MIA) vliegt. Hoewel er wekelijks honderden opties zijn, moet je er wel rekening mee houden dat je bij het merendeel van de vluchten vanuit België een overstap of meerdere overstappen moet maken. De vluchten worden aangeboden door grote en kleine maatschappijen. Vanaf de luchthaven van Brussel heb je tal van opties, vooral als je via Schiphol reist. De totale reistijd bedraagt dan zo'n 14 à 19 uur. Ook kun je vanuit Brussel naar Miami vliegen via Lissabon (met een wat langere reistijd van 15 tot wel 26 uur), Zürich (ongeveer 14 uur reizen) of nog weer andere tussenstops, zoals een vlucht via Toronto in Canada, die in totaal 16 uur duurt.

Kies je ervoor om eerst op eigen houtje naar Nederland te reizen, dan kun je vertrekken vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS). Behalve vluchten met tussenstop in bijvoorbeeld Madrid, Frankfurt of München, waarvan de reistijd rond de 14 uur bedraagt, zijn er dan ook rechtstreekse vluchten beschikbaar. Met een rechtstreekse vlucht ben je al in ruim 10 uur op Amerikaanse bodem. Als je een andere bestemming dan Miami wenst, kun je naar Orlando International Airport (MCO) vliegen. Je hebt dan slechts zeer beperkte keus uit rechtstreekse vluchten vanuit Brussel; meestal zul je een of meerdere overstappen moeten maken, bijvoorbeeld op Heathrow. Fort Lauderdale is met een of twee tussenstops ook te bereiken vanaf Brussel, onder andere via Washington (14 uur reistijd). Houd na je vlucht rekening met een mogelijke jetlag, want het tijdsverschil met België bedraagt 6 uur in Oost-Florida en 7 uur in West-Florida.

Na de landing

Eenmaal geland in Florida heb je verschillende mogelijkheden om bij je eindbestemming te komen. Zo kun je op de internationale luchthaven van Miami een auto huren. Reserveer op onze site vast een huurauto naar keuze, die je na de landing kunt ophalen. Ook kun je met de Metrobus en Metrorail of met een taxi naar de stad Miami reizen. Naast de gebruikelijke faciliteiten van een grote luchthaven is op de luchthaven van Miami allerlei interessante kunst te zien. Zo begint je vakantie in de VS al meteen goed!

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Florida annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk voor reizigers om zich te melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantendienstportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Florida.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Florida te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Florida, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Florida!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Florida tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Florida bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Florida, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest, voordat je een aankoop doet.

Populaire vluchten naar Florida

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Scandinavian Airlines