Topactiviteiten in Fort Lauderdale

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Fort Lauderdale toont een vijver, tropische uitzichten en landschappen

Gevarieerde activiteiten in het zonnige Fort Lauderdale

De zonnige Amerikaanse stad Fort Lauderdale, gelegen in de staat Florida, is een heerlijke vakantiebestemming. Je kunt hier fijn ontspannen op de warme stranden, maar ook diverse activiteiten ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld bijzondere auto’s in het Fort Lauderdale Antique Car Museum ontdekken of een bezoek brengen aan het Bonnet House Museum and Gardens. Daarnaast kun je excursies vanuit Fort Lauderdale ondernemen naar andere bijzondere plekken in Florida, zoals Miami of het natuurgebied the Everglades.

Dingen om te doen in Fort Lauderdale

Je kunt door middel van verschillende leuke activiteiten in Fort Lauderdale de stad ontdekken. Om de bezienswaardigheden in Fort Lauderdale vanaf het water te zien, kun je meegaan met een hop-on, hop-off-tour met de watertaxi voor de hele dag en avond. Met deze watertaxi kom je langs verschillende hoogtepunten, die je zelf kunt gaan ontdekken: je kunt namelijk bij elke halte uitstappen. Je komt onder meer langs Las Olas Riverfront en het Hugh Taylor Birch State Park. Daarnaast kun je kiezen voor een Segway-tour door Fort Lauderdale. Onder leiding van een gids rijd je langs bijzonder landhuizen en enorme jachten. Hij of zij kan je veel vertellen over de geschiedenis van de stad en tips geven voor leuke horecagelegenheden. Je ontdekt zo onder meer de Riverwalk en het Stranahan House. ’s Avonds kun je je vermaken tijdens de Polynesische dinershow Mai-Kai. Je geniet hierbij niet alleen van het lekkere eten en drinken, maar zult ook versteld staan van prachtige dans- en muziekoptredens. Ben je ook op zoek naar een fijne accommodatie in deze bruisende stad? Neem dan eens een kijkje bij de hotels in Fort Lauderdale.

Excursies vanuit Fort Lauderdale

Wil je nog meer van de leuke staat Florida zien? Kies dan voor een van de activiteiten om de omgeving te ontdekken, zoals een privé-excursie naar Miami vanuit Fort Lauderdale. Tijdens deze tour vertelt de gids je alles wat je wilt weten over deze legendarische stad. Je verkent onder meer de gezellige buurt Little Havana en het Art Deco District, waar je bijzondere historische gebouwen vindt. Wanneer je ook andere bezienswaardigheden wilt bezoeken, kun je de Miami & The Keys Explorer Pass kopen, waarmee je drie, vier of vijf bezienswaardigheden kunt bekijken, zoals het Vizcaya Museum en de bijbehorende tuinen. Natuurliefhebbers mogen daarnaast een bezoek aan de Everglades niet overslaan, een prachtig moerasachtig gebied waar veel exotische dieren leven. Tijdens een boottocht kun je bijvoorbeeld proberen imposante alligators of schildpadden te spotten. In dit gebied leven ook prachtige vogels. Zin gekregen om alle hoogtepunten van Fort Lauderdale en Florida te bekijken? Ga dan eens naar de pagina met vluchten naar Fort Lauderdale om een leuke vakantie te boeken.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Populaire activiteiten