Topactiviteiten in Miami

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Miami inclusief skyline, een meer of poel en een zonsondergang

Geweldige activiteiten in het beroemde Miami

In de levendige Amerikaanse stad Miami kun je genieten van een wandeling door de mooie wijk Wynwood, de imposante Freedom Tower bekijken of gaan shoppen in de Bayside Marketplace. Daarnaast herbergt de stad interessante musea, zoals het Lock & Load Museum, een wapenmuseum. Tijdens diverse activiteiten in Miami kun je de stad goed leren kennen. Je kunt bovendien een dag in de omgeving op stap gaan. Mis bijvoorbeeld het mooie natuurgebied de Everglades niet, waar meerdere exotische dieren leven.

Dingen om te doen in Miami

Een comfortabele manier om de bezienswaardigheden van Miami te bekijken is tijdens een hop-on, hop-off-tour door Miami. Met deze bus kom je langs veel hoogtepunten, terwijl er meer verteld wordt over de achtergrond van de diverse monumenten en bezienswaardigheden. Er zijn vier verschillende routes die je kunt volgen en bij elke gewenste halte kun je in- of uitstappen. De bus komt onder meer langs het Vizcaya Museum & Gardens, Jungle Island en het Bass Museum of Art. Daarnaast kun je de stad vanaf het water bekijken als je meegaat met de Island Queen-boottour in Miami. Tijdens deze boottocht vaar je langs diverse huizen van beroemdheden en ontdek je de mooie lagune Biscayne Bay. Reis je met kinderen naar Miami? Dan kan het een goed idee zijn om naar Jungle Island te gaan. In dit eco-avonturenpark kun je samen met je gezin genieten van diverse dierenshows of van de glijbaan roetsjen in het waterpark. Als je graag op een centrale locatie in de stad wilt overnachten, kun je eens kijken bij de diverse comfortabele hotels in Miami.

Ontdek de mooie omgeving tijdens een excursie vanuit Miami

Je kunt vanuit de stad ook op stap gaan in de omgeving tijdens diverse excursies. Zo kun je kiezen voor het Everglades-avontuur vanuit Miami. Hierbij maak je onder meer een tocht met een spectaculaire moerasboot door dit prachtige natuurgebied en kun je met wat geluk alligators en bijzondere schildpadden spotten. Bovendien kun je genieten van een dierenshow met slangen en alligators en zo nog meer te weten komen over deze prachtige dieren. Je kunt bovendien een tocht met een moerasboot combineren met een cruise door Biscayne Bay. Een andere leuke excursie is de Key West Express-dagtrip vanuit Miami. Tijdens deze tour ontdek je het bijzondere Key West, dat via de mooi gelegen snelweg Overseas Highway te bereiken is. In Key West kun je onder meer de Key West Butterfly and Nature Conservatory bezoeken of naar het Key West Firehouse Museum gaan. Wil je graag op vakantie naar Miami om deze leuke stad en zijn omgeving te verkennen? Kijk dan bij de pagina met vluchten naar Miami om de meest voordelige vlucht te vinden.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Populaire activiteiten