Goedkope vluchten naar Miami Beach

Over Miami Beach

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Miami Beach? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Miami. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Miami Beach bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Miami Beach, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Miami Beach op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Miami Beach luchthaven?
Miami, Florida (MIA-Internationale luchthaven Miami) is de enige luchthaven rondom Miami Beach.
Hoe ver is MIA van het centrum van Miami Beach?
MIA is 15 kilometer bij Miami Beach vandaan. Maak het jezelf makkelijker door vooraf je reisschema naar het centrum uit te stippelen.
Kan ik nu naar Miami Beach vliegen?
Maak je vlucht naar Miami Beach zo simpel mogelijk door een kijkje te nemen op onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de snelste manier om informatie te vinden over eventuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste officiële gezondheidsinformatie.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Miami Beach?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Miami Beach kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Miami Beach met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Miami Beach, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld om Miami Beach te bereiken?
Met het vliegtuig naar Miami Beach betekent landen op MIA of FLL. Eerstgenoemde ligt 15 kilometer bij het centrum vandaan, de tweede 30 kilometer.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Miami Beach?
Er zijn 47 vliegtuigmaatschappijen die naar Miami Beach vliegen vanaf 185 luchthavens wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Miami Beach?
Miami Beach ontvangt de meeste vluchten van American Airlines, JetBlue Airways en Delta Air Lines. American Airlines is de populairste luchtvaartmaatschappij voor deze bestemming. New York is de stad van waaruit de meeste passagiers worden verwelkomd.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Miami Beach?
Een trip naar Miami Beach boeken is zo gebeurd met keuze uit 5,536 directe vluchten per week.
Waar komen de populairste vluchten naar Miami Beach vandaan?
Vliegreizen naar Miami Beach zijn vooral populair vanuit Monroe, Fairfield en Milford.
Hoelang duurt de vlucht naar Miami Beach?
De luchthaven van vertrek bepaalt hoelang je onderweg bent. Van Monroe naar Miami Beach is het 2 uur en 31 minuten vliegen. Vanaf Fairfield is dit 3 uur en 18 minuten en vanaf Milford duurt het normaal gesproken 3 uur en 1 minuut.
Hoe boek je de voordeligste vliegtickets naar Miami Beach?
We kennen er allemaal wel een: de reiziger die op de een of andere manier keer op keer de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je het geheim ontdekken? Wacht niet te lang met het boeken. Een andere goede tip om de voordeligste tickets op de kop te tikken, is om je opties goed te vergelijken. Als je bestemming verschillende vliegvelden heeft, is het slim om ook de prijzen van minder populaire luchthavens op te zoeken. Ten slotte, onthoud dat snel handelen voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je weet wat de gangbare prijzen zijn en wees er klaar voor om direct jouw ticket aan te schaffen. De beste deals zijn meestal snel weg.
Hoe kom je je vlucht naar Miami Beach het beste door?
Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Miami Beach een ontspannen begin van je avontuur zijn, of meer weg hebben van een reis zonder einde. Onderstaand vind je wat tips, waarmee je dit avontuur met je beste humeur begint.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om uitstekend voorbereid op pad te gaan. Pak daarom eerst in wat je écht niet mag vergeten: paspoort, boardingpass, creditcards en medicijnen. Stop vervolgens wat spullen in je handtas waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of smartphone en een boek of iets anders om te lezen. Je zult ook je opladers, een comfortabel nekkussen en een paar oordoppen niet willen vergeten. De laatste tip: gooi ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, deodorant en schoon ondergoed zijn altijd fijn.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van beperkt toegestane items per luchtvaartmaatschappij verschilt, kun je ervan uitgaan dat er niks in je handbagage mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Dit betekent dus geen schroevendraaiers, messen, verfspuitbussen en vuurwerk. Ook sportuitrusting, zoals honkbalknuppels, en andere spullen die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals pepperspray en pistolen, worden niet toegestaan.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De bedoeling is om zo comfortabel mogelijk te zijn in de cabine. Draag ruim zittende kleding die goed ademt en neem vooral een jasje mee voor als je het onderweg koud krijgt. Ga bij voorkeur voor platte, ruim zittende schoenen, omdat je voeten mogelijk wat opzetten tijdens een vlucht. Stop eventuele zware laarzen dus in je grote koffer.
  • Diepe veneuze trombose vormt een risico op lang durende vluchten. Dit kan veroorzaakt worden door slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Een goed paar compressiekousen kan ook helpen.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Miami Beach vliegt?
Je vliegreis naar Miami Beach wordt een stuk relaxter als je jezelf goed voorbereidt. Ontdek hier onze beste tips om met gemak door de beveiliging te komen:

  • Houd je instapkaart en paspoort binnen handbereik. Daar wordt het eerst om gevraagd.
  • Nu is het tijd voor de X-ray. Doe alles uit (of af) wat het alarm af laat gaan als je door de poort gaat. Doe ook je jas uit en stop eventuele oordopjes of headphones in de bak.
  • Je zult eventjes afstand van je digitale wereld moeten doen. Je tablet, telefoon en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Wil je op reis met parfum of cologne? Geen probleem. Wanneer de verpakking per item niet groter is dan 100 milliliter en je deze in een afgesloten, doorzichtige zak stopt, mag het gewoon mee in je handbagage.
  • Instappers zijn praktisch, aangezien de kans minder groot is dat je deze uit moet doen bij de beveiligingscontrole. Wandelschoenen of stevige schoenen worden in de meeste gevallen aan een aparte screening onderworpen.
  • Zakmessen en andere scherpe items zijn niet toegestaan en worden zeker ingenomen door de beveiliging. Berg ze daarom veilig op in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Miami Beach
Luchthaven van aankomst
Miami Beach
IATA-code luchthaven van aankomst
MIA

Populaire vluchten naar Miami Beach

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 376 voor enkele vluchten en € 399 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Scandinavian Airlines