Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto in Miami met Expedia

Miami in de Amerikaanse staat Florida is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming vanwege de strakblauwe luchten, de uitgestrekte witte stranden, het levendige nachtleven en swingende salsa. Zoals veel Amerikaanse steden is Miami gebouwd om met de auto rond te rijden, dus is een huurauto bijna onontbeerlijk om de vrij ver uit elkaar gelegen bezienswaardigheden te bezoeken. Bovendien kun je dan ook makkelijk de omgeving verkennen en bijvoorbeeld alligators gaan spotten in de uitgestrekte Everglades.

Vind jouw huurauto in Miami

Je gaat natuurlijk het meest ontspannen op vakantie als je van tevoren al een auto hebt gereserveerd. Met Expedia kun je online precies de auto uitkiezen die past bij jouw trip. Als je aankomt op Miami International Airport kun je die meteen afhalen bij een van de grote internationale autoverhuurders bij het vliegveld. Dat ligt vlak bij het centrum, dus je kunt binnen een kwartier al op Miami Beach liggen. Als alternatief kun je terecht bij meerdere verhuurlocaties in het centrum aan de route 41 of rondom de art-decowijk. Het is natuurlijk ook mogelijk een auto bij de ene locatie af te halen en bij een andere in te leveren, mocht dat praktischer voor je zijn.

Expedia.be biedt je veel filtermogelijkheden om in het enorme aanbod jouw perfecte huurauto te vinden. Je kunt kiezen voor een handige automaat of voor sportief handmatig schakelen. Ook kun je selecteren op verhuurbedrijf, prijsklasse, specificaties of het type auto. Rijd bijvoorbeeld in stijl langs de lange witte stranden in een cabrio met open dak om de zeebries te voelen of kies voor een budgetvriendelijk compact of model uit de categorie economy, als je niet veel ruimte nodig hebt. Bij een uitstapje naar de Miami Zoo of het Seaquarium met de kinderen, past de hele familie comfortabel in een SUV of ruime MPV.

Rijden in Miami

Autorijden in de Verenigde Staten is niet veel anders dan in Europa, op een aantal kleine verschillen in de verkeersregels na. Zo mag je op de snelweg zowel rechts als links inhalen en bij stoplichten rechtsaf slaan als het licht op rood staat, tenzij dat specifiek wordt verboden door een verkeersbord. Let er wel op dat je bij stopborden bij kruisingen echt tot stilstand komt, ook al zie je geen ander verkeer, om een flinke verkeerboete te vermijden. Voor het huren van een auto is ook een minimumleeftijd (of een toeslag voor jonge chauffeurs) en een creditcard vereist.

Ontdek Miami

Ontdek Miami met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.