Huur een auto in Florida

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Populaire steden in Florida

Florida is steeds populairder aan het worden als toeristische bestemming onder Europeanen. Dit is niet alleen te danken aan het milde klimaat en de prachtige stranden, maar ook aan bijzondere attractieparken als Disney Land en Sea World. Ga op zoek naar wilde dieren als de kaaiman in het beroemde natuurgebied de Everglades. Wat je plannen ook zijn, je haalt het meeste uit je bezoek aan Florida door de auto te nemen. Zo verken je deze grote staat in je eigen tempo en bepaal je zelf hoe lang je bij elke attractie doorbrengt. Regel voor vertrek vast voordelig je huurauto op de website van Expedia.

Vind jouw huurauto in Florida

In Florida is een groot aantal autoverhuurders te vinden. Boek je graag bij een lokale verhuurder of ga je liever voor een verhuurbedrijf met internationale allure? Met ons ruime aanbod is de keuze aan jou. Hetzelfde geldt voor de locatie waar je de huurauto komt ophalen. Veel reizigers kiezen voor de eenvoudige optie van een verhuurbedrijf op de luchthaven van bijvoorbeeld Miami of Orlando. Je kunt echter ook eerst met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen en daarna ergens in de stad je huurauto afhalen. Je hoeft de auto trouwens niet op dezelfde locatie in te leveren als waar je deze hebt afgehaald. Het huren van een auto is dus ideaal als je voor een rondreis door de staat gaat.

Wanneer je een huurauto uitzoekt heb je de keuze uit allerlei soorten wagens in verschillende prijsklassen: van ruime gezinsauto's tot compacte wagens of een vlotte cabriolet. Kies de auto die het beste bij jouw geplande reis past. Als je gedurende een langere periode de staat wilt verkennen, kan het verstandig zijn om voor een comfortabele auto met genoeg ruimte te gaan. Voor een stedentrip in Miami is de keuze voor een vlotte, compacte wagen wellicht meer op zijn plaats. Je kunt je zoekopdracht voor elke categorie verder afstemmen met eventuele accessoires als kinderzitjes en navigatie. Je kunt ook aangeven of je een handgeschakelde auto wilt, al zijn Amerikaanse auto's veelaal standaard voorzien van automatische versnelling.

Rijden in Florida

In Florida zijn de wegen goed begaanbaar waardoor het met name op de tolwegen doorgaans prima rijden is. Buiten deze wegen kan het tijdens het spitsuur wel goed druk worden. Belangrijk om te weten is bovendien dat rechtsafslaand verkeer hier door rood mag rijden, tenzij anders aangegeven.