NIEUW! Expedia Rewards Banner Logo Ontvang ten minste 10% extra korting op geselecteerde hotels met klantenprijzen Registreer je nu, het is gratis!
Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud
Reizen met Expedia
Stel je reis samen

Remove
  • Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten
  • Expedia berekent geen extra kosten op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert
Kies uit duizenden hotel deals wereldwijd
Eenvoudig hotels boeken uit het wereldwijde aanbod van Expedia. Of u nu op zakenreis of met vakantie gaat, bij Expedia kunt u online hotels vergelijken en boeken tegen geweldig lage prijzen. Ons enorme hotelaanbod varieert van budgetaccommodatie tot vijfsterrenhotels, van zakenhotels in het stadscentrum tot romantische bestemmingen op het platteland, en in onze vakantiepakketten met flexibele combinaties van hotel en vlucht vindt u beslist iets van uw gading.
Meer weergeven
* De prijzen voor hotelaanbiedingen zijn alleen voor het hotel, op basis van de goedkoopste beschikbare overnachting en twee personen per kamer. Alle prijzen zijn inclusief belasting en servicekosten.
** De vlucht-en-hotelprijzen zijn per persoon, op basis van retourvluchten en twee personen per kamer gedurende het aangegeven verblijf. Alle prijzen zijn inclusief belasting en servicekosten.