Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud
Travel with Expedia

Hotels zoeken

Hotels zoeken
Kamer 1
Kinderen jonger dan 2 jaar dienen in een autostoel of op de schoot te zitten.
Bespaar tot 24% op een hotel als je al een vlucht, auto, trein of cruise hebt geboekt voor dezelfde reiziger. Huidige boeking hoeft niet van Expedia te komen.

Bespaar tot 16% Boek een Vlucht + Hotel samen*

Combineer en bespaar!

Combipakketten zoeken
Kamer 1
Geavanceerde opties
Kinderen jonger dan 2 jaar dienen in een autostoel of op de schoot te zitten.

Bespaar tot 16% Boek een Vlucht + Hotel samen*

Combipakketten zoeken
Kamer 1
Kinderen jonger dan 2 jaar dienen in een autostoel of op de schoot te zitten.

Combineer en bespaar!

Combipakketten zoeken
Kamer 1

Combineer en bespaar!

Vul de onderstaande {0} in. Voer de datum in als volgt: {0}. De toegelaten reisdatums vallen tussen {0} en {1}. De datum dient vóór {0} te vallen. De datum dient op of na {0} te vallen. De reisdatums dienen minimaal {0} dagen uit elkaar te liggen. De reisdatums mogen maximaal {0} dagen uit elkaar liggen. De reisdatums mogen maximaal {0} dagen uit elkaar liggen. Een reis is altijd leuker als je andere oorden opzoekt. Wijzig je bestemming. We kunnen boeken voor max. {0} reizigers. Pas het aantal reizigers aan voor je zoekopdracht. Hoe oud zijn de kinderen? Geef hieronder hun leeftijd op. Elke baby op schoot dient vergezeld te zijn door een reiziger van min. 12 jaar oud. Je dient ten minste 13 jaar oud te zijn om alleen te reizen. Anders kun je alleen reizen met een persoon van ten minste 16 jaar oud Kinderen t/m {0} jaar mogen niet alleen reizen. Hij of zij dienen vergezeld te zijn door iemand van ten minste {1} jaar oud. Een kind mag niet alleen reizen. Je datums voor gedeeltelijk in- en uitchecken dienen binnen je aankomst- en vertrekdatums te vallen. Controleer de datums. Je datums voor gedeeltelijk ophalen en inleveren dienen binnen je aankomst- en vertrekdatums te vallen. Controleer de datums. Inleverdatum en -tijd dienen minstens twee uur na de ophaaldatum en -tijd te vallen. Zorg dat je ophaaltijd {0} uur na de huidige tijd valt. Voer je vertrekplaats in voor reis {0}. Voer je bestemming in voor reis {0}. Geef je datum voor reis {0} op in het volgende formaat: {1}. Voer je vertrekplaats in. Voer je bestemming in. Geef je vertrekdatum op in het volgende formaat: {0}. Geef je retourdatum op in het volgende formaat: {0}. De vertrekdatums dienen na de vorige vertrekdatum te vallen. Corrigeer de vertrekdatum(s). Selecteer een vertrekplaats uit de aangeboden opties. Selecteer een bestemming uit de aangeboden opties. Het aantal railcards mag het aantal reizigers niet overschrijden Kies een railcardtype. Retourdatum en -tijd dienen na de vertrekdatum en -tijd te vallen. Hoe oud zijn de jongeren? Geef hieronder hun leeftijd op. Geef hieronder de leeftijd van de seniors op. Voer hieronder de leeftijd van de bestuurder in. De bestuurder dient tussen 18 - 99 jaar te zijn. Sommige van je Bahncards kunnen niet samen gebruikt worden. Selecteer een station van vertrek Selecteer een station van aankomst Selecteer een geldige heenreisdatum Selecteer een geldige retourdatum Voer de leeftijd van de meereizende kinderen in. Voer de leeftijd van de meereizende jongeren in. Voer de leeftijd van de meereizende senioren in. Selecteer verschillende stations van vertrek en aankomst Voer tot max. {0} reizigers in Deze route wordt momenteel niet ondersteund. De vertrekkende vlucht dient ten minste 2 uur na de aankomende vlucht plaats te vinden.
  • Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten
  • Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Gemakkelijk en ontspannen zoeken naar het ideale hotel

Als je op vakantie gaat, wil je gewoon puur genieten. Geen stress, geen gedoe met administratie en al helemaal niet urenlang speuren naar hotels. Gewoon zoeken, boeken en vertrekken. Met ons klantvriendelijke boekingssysteem is dat nu wel heel gemakkelijk geworden. Hier vind je alleen de beste hotels in elke prijscategorie, waar je ook naartoe reist.

Populaire hotelbestemmingen

Kies op onze site uit honderdduizenden hotels over de hele wereld. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod van hotels in Oostende, hotels in Rome of hotels in Londen. Kies uit een van de duizenden locaties en het accommodatietype dat je zoekt. Een eenvoudig, maar goed familiehotel of liever een vijfsterrenhotel? Een hotel in de stad of juist dicht bij de luchthaven? Het kan allemaal.

Gebruik onze hotelfilters en vind jouw ideale hotel

Misschien weet je al precies waar je heen wilt, maar heb je nog niet echt een beeld bij wat voor hotel je wilt. Ook dan kun je gewoon boeken bij Expedia. Zoek je gewenste locatie via onze zoekwizard of kies een bezienswaardigheid op je bestemming. Kies vervolgens uit verschillende hotels in de buurt, precies volgens je eigen wensen. Het aantal sterren, je budget, het type deal, de hotelketen: al deze dingen kun je instellen, zodat je jouw tophotel gauw gevonden hebt!

Lastminute hotelaanbiedingen

Als je wat avontuurlijker bent ingesteld, kun je profiteren van onze geweldige lastminutedeals. Om je deze superdeals te kunnen aanbieden, werken we nauw samen met verschillende leveranciers, zodat je altijd geniet van de scherpste aanbiedingen op onze website. Voor de snelle beslissers hebben we ook wereldwijde vroegboekaanbiedingen op hotelkamers. Wees er wel vlug bij en vergeet niet om onze website in de gaten te houden, want ze zijn snel weg!

Boeken bij Expedia is net zo flexibel als jijzelf. Vanaf onze gebruiksvriendelijke site kun je niet alleen je hotel boeken, maar kun je ook gemakkelijk een vlucht of huurauto aan je boeking toevoegen. Waar wil je heen, wanneer en met wie? Meer hoef je niet te weten om met Expedia een fantastische vakantie te beleven!