B&B

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire B&B op Expedia

Heb je zin in een zoet ontbijtje met heerlijk ruikende Italiaanse hapjes en het iconische Colosseum op de achtergrond? Kijk dan eens tussen de bed and breakfasts in Rome. Of wat dacht je van een bed and breakfast in York waar je 's avonds in een in een traditionele setting terechtkunt voor een pint donker bier en 's ochtends voor een stevig Engels ontbijt met spek en eieren? Of voel je er meer voor om eindelijk eens de lijst met bezienswaardigheden in de Britse hoofdstad af te vinken, terwijl je verblijft in een aangename bed and breakfast in Londen?

Waar je bestemming ook ligt, bij een B&B kun je altijd rekenen op een persoonlijke, op jouw wensen afgestemde reiservaring zoals je die bij een groot hotel niet snel aantreft. Door het beperkte aantal kamers ben je tijdens je verblijf verzekerd van goede service en aandacht. Van ontbijt op bestelling tot typisch lokale details in het ontwerp van de kamer: bij B&B's heb je echt het gevoel dat je op je wenken bediend wordt. Nu we het toch over ontwerp hebben: de kamers van B&B's hebben vaak een typisch lokale inrichting. In grote steden staat dit bijvoorbeeld gelijk aan chic modernisme, terwijl je op het platteland een meer traditionele inrichting aantreft, met hier een likje Romeinse kunst en daar een toefje Victoriaanse elegantie. Een bijkomend voordeel is dat B&B-eigenaren hun gasten met plezier van tips voorzien over de leukste cafés, de beste restaurants, de meest luxueuze spa's, de fraaiste wandelroutes, en ga zo maar door.

Tijdens een uitstapje naar een grote hoofdstad kan een knusse en gezellige B&B de perfecte manier zijn om wat van de plaatselijke cultuur te ervaren. Heb je bijvoorbeeld een stedentrip naar Londen in de planning? Sla dan eens de grote hotels over en kies bijvoorbeeld voor the Harrison. Met een eigen bierlokaal en eetcafé staat deze B&B in de buurt van het bruisende Kings Cross garant voor een onvergetelijke authentieke ervaring. Als alternatief kun je ook kiezen voor het Melbourne House, een driesterrenaccommodatie met een prachtige Georgiaanse gevel en traditionele kamers die verscholen ligt tussen de majestueuze straten van de Londense wijk Pimlico. Dit zijn nog maar een paar van de vele gastvrije bed and breakfasts die je verspreid door de stad, het Verenigd Koninkrijk, Europa en daarbuiten te wachten staan. Stuk voor stuk word je er voorzien van aangename, karakteristieke kamers, lokale tips, een stevig ontbijt en een sfeer waarbij je je helemaal thuis voelt.