PDF
Juridische Informatie
Expedia, Inc. exploiteert de website https://www.expedia.be die als een interface functioneert tussen u en de diverse Reisaanbieders (zoals hieronder gedefinieerd).
Expedia, Inc., met statutaire zetel te:
1111 Expedia Group Way West,
Seattle, WA 98119,
USA
Telefoonnummer: +1 206.481.7200.
Als u een Reisservice boekt (zoals gedefinieerd in de Servicevoorwaarden) via de website, gaat u een contract aan met de relevante Reisaanbieder (zoals gedefinieerd in de Servicevoorwaarden) die de betreffende Reisservice beschikbaar stelt - bijvoorbeeld een accommodatie-aanbieder, luchtvaartmaatschappij, autoverhuurbedrijf, touroperator, Expedia Travel (zoals hieronder gedefinieerd) en/of aanbieder van activiteiten.
Expedia Travel wil zeggen Travelscape LLC, op het adres:
5000 W. Kearney Street,
Springfield,
MO 65803
USA
Wanneer u een contract aangaat met een accommodatie-aanbieder, autoverhuurbedrijf, touroperator, Expedia Travel of activiteitenaanbieder, dan vindt u de bedrijfsdetails van de Reisaanbieder onderaan de boekingspagina.
Contactgegevens klantenservice
Telefoonnummer Klantenservice: (02) 200 63 71 (lokaal tarief) +32 (0)2 200 63 71 (vanuit het
E-mail: hier
Hoe we je zoekresultaten rangschikken: Sorteervolgorde
Handelsmerken en copyrights
Als u vragen heeft over het gebruik of de licentie van handelsmerken of auteursrechtelijk beschermd materiaal, neem dan contact met ons op via IPMatters@expedia.com.
Illegale inhoud en veiligheidskwesties
Als u vermoedt dat inhoud op onze website mogelijk illegaal is, stuur dan een e-mail naar eunotifications@expedia.com en leg zo nauwkeurig mogelijk uit waarom u de inhoud als illegaal beschouwt. Verstrek ook de specifieke URL naar de inhoud
ODR - Het online platform voor het oplossen van geschillen
Het online platform voor het oplossen van geschillen van de Europese Commissie (Online Dispute Resolution Platform) is bereikbaar via http://ec.europa.eu/odr.
Verordening digitale diensten
Per 17-02-2023 bereikt Expedia niet de drempel van 45 miljoen gemiddelde maandelijkse afnemers van de dienst in de Europese Unie, berekend overeenkomstig overweging 77 van de Verordening digitale diensten (DSA) en artikel 24, lid 2 van de DSA. Ga voor meer informatie naar ‘Digital Services Act’ op de pagina Expedia Group Corporate Standards hier.