Juridische informatie

Juridische informatie 

Expedia, Inc. exploiteert de website https://www.expedia.be die als een interface functioneert tussen u en de diverse Reisdienstverleners (zoals hieronder gedefinieerd).  

 

Expedia, Inc. betekent Expedia, Inc, met statutaire zetel te : 
1111 Expedia Group Way West,  

Seattle, WA 98119,  

VS 

 

Telefoonnummer: +1 206.481.7200. 

Wanneer u een boeking maakt voor een Dienst (zoals gedefinieerd in de Algemene voorwaarden voor boekingen) via de website, gaat u een contract aan met de relevante Reisdienstverleners (zoals gedefinieerd in de Algemene voorwaarden voor boekingen) voor die Dienst, dat wil zeggen de aanbieder die de Diensten beschikbaar stelt - bijvoorbeeld een accommodatie-aanbieder, luchtvaartmaatschappij, autoverhuurbedrijf, touroperator, Expedia Travel (zoals hieronder gedefinieerd) en/of aanbieder van activiteiten. 

Expedia Travel wil zeggen Travelscape LLC, een onderneming die is geregistreerd en gevestigd in de VS, geregistreerd op het adres: 

10190 Covington Cross Drive,  

Suite 300,  

Las Vegas  

NV 89144 

VS 

 

Telefoonnummer : (02) 200 63 71 

E-mail:  klantenservice@chat.expedia.be 

 

Wanneer u een contract aangaat met een accommodatie-aanbieder, luchtvaartmaatschappij, autoverhuurbedrijf, touroperator Expedia Travel of activiteitenaanbieder, dan vindt u de bedrijfsdetails van de aanbieder onderaan de boekingspagina. 

 

Handelsmerken en copyrights 
Als u vragen heeft over het gebruik of de licentie van handelsmerken of auteursrechtelijk beschermd materiaal, neem dan contact met ons op via IPMatters@expedia.com. 

Juridische en veiligheidskwesties 
Als u juridische of veiligheidsvragen heeft, neem dan contact met ons op via: eunotifications@expediagroup.com. 

Het online platform voor het oplossen van geschillen van de Europese Commissie (Online Dispute Resolution Platform) is bereikbaar via  http://ec.europa.eu/odr.