PDF
Juridische Informatie Expedia, Inc. exploiteert de website https://www.expedia.be die als een interface functioneert tussen u en de diverse Reisaanbieders (zoals hieronder gedefinieerd).
Expedia, Inc., met statutaire zetel te: 1111 Expedia Group Way West, Seattle, WA 98119, USA Telefoonnummer: +1 206.481.7200.
Als u een Reisservice boekt (zoals gedefinieerd in de Servicevoorwaarden) via de website, gaat u een contract aan met de relevante Reisaanbieder (zoals gedefinieerd in de Servicevoorwaarden) die de betreffende Reisservice beschikbaar stelt - bijvoorbeeld een accommodatie-aanbieder, luchtvaartmaatschappij, autoverhuurbedrijf, touroperator, Expedia Travel (zoals hieronder gedefinieerd) en/of aanbieder van activiteiten.
Expedia Travel wil zeggen Travelscape LLC, op het adres: 5000 W. Kearney Street, Springfield, MO 65803 USA
Wanneer u een contract aangaat met een accommodatie-aanbieder, autoverhuurbedrijf, touroperator, Expedia Travel of activiteitenaanbieder, dan vindt u de bedrijfsdetails van de Reisaanbieder onderaan de boekingspagina.
Contactgegevens klantenservice Telefoonnummer Klantenservice: (02) 200 63 71 (lokaal tarief) +32 (0)2 200 63 71 (vanuit het E-mail: hier
Hoe we je zoekresultaten rangschikken: Sorteervolgorde
Handelsmerken en copyrights Als u vragen heeft over het gebruik of de licentie van handelsmerken of auteursrechtelijk beschermd materiaal, neem dan contact met ons op via IPMatters@expedia.com.
Illegale inhoud en veiligheidskwesties Als u vermoedt dat inhoud op onze website mogelijk illegaal is, stuur dan een e-mail naar eunotifications@expediagroup.com en leg zo nauwkeurig mogelijk uit waarom u de inhoud als illegaal beschouwt. Verstrek ook de specifieke URL naar de inhoud
ODR - Het online platform voor het oplossen van geschillen Het online platform voor het oplossen van geschillen van de Europese Commissie (Online Dispute Resolution Platform) is bereikbaar via http://ec.europa.eu/odr.