Reispromoties en vakantie-ideeën

Aanbevelingen en besparingen om je volgende reis te inspireren

Heb je al een bestemming in gedachten?

Verblijven zoeken

Kijk hier voor meer aanbiedingen

Op zoek naar een vakantie maar je wilt wel waar voor je geld? Op onze goedkope vakantie pagina vind je onze beste promoties en deals naar wereldwijde bestemmingen. Boek je volgende reis op Expedia.be en profiteer dankzij onze Besteprijsgarantie van de scherpste tarieven! We hebben in samenwerking met ons netwerk aan leveranciers geweldige promoties samengesteld naar de meest populaire bestemmingen. Geniet van interessante kortingen op hotels, vlucht + hotel en vliegtickets naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Zo geniet je altijd van een spontane reis en hou je budget over om eenmaal op bestemming even uitbundig te gaan shoppen of lekker te eten in een luxe restaurant.

Europese citytrips, een vakantie op een afgelegen strand, een lang weekend of midweek in eigen land, je kunt het allemaal vinden op Expedia. Kies je bestemming, vergelijk het aanbod een boek jouw ideale reis eenvoudigweg op Expedia.be. Wees er wel snel bij, want OP=OP en voor je het weet zijn onze aantrekkelijke aanbiedingen uitverkocht!

Vakantie aanbiedingen, Hotelaanbiedingen, Vlucht + hotelaanbiedingen, Vluchtaanbiedingen,  Autohuuraanbiedingen, Deals van de dag

 

Kom verder met de Expedia-app

Als je in de app boekt kan je gemiddeld 15% besparen bij duizenden hotels, terwijl je het dubbele aantal punten spaart bij elke boeking. Met deze deals in de app bespaar je nog meer op reizen zodat je er nog vaker op uit kan gaan. Bovendien beheer je je volledige boeking gewoon onderweg.

Sms een downloadlink naar jezelf voor eenvoudige toegang

Door je nummer te geven, ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.
QR-code