Daytona Beach

Reisgids
Daytona Beach inclusief algemene kustgezichten en een strand
De aan zee gelegen thuisbasis van NASCAR is de plek waar je kunt genieten van een spannende autorace voordat je een verkoelende duik neemt in de golven.

Ga naar Daytona Beach voor de wereldberoemde en spannende races op de NASCAR International Speedway. Daarnaast zijn er in deze stad nog veel andere leuke bezienswaardigheden die ook de moeite waard zijn. In Daytona Beach is een pier met leuke attracties en een waterpark, je vindt er museums en galerieën én je kunt je vermaken met leuke eco-activiteiten in de buitenlucht.

Begin je dag in Daytona met het kijken naar een race op het circuit, waar sportauto’s, motoren en zelfs vrachtwagens met duizelingwekkende snelheid over de International Speedway scheuren. Op het circuit worden gedurende het jaar onder andere de legendarische Daytona 500 en talloze andere races gehouden. Ontdek hoe een stockcar er vanbinnen uitziet, bekijk de garages en verken het circuit tijdens een van de vele rondleidingen die worden aangeboden. De meeste rondleidingen vinden dagelijks plaats en duren een half uur tot 3 uur. Als je mee wilt doen aan de VIP-rondleiding, is het nodig om deze van tevoren te boeken. Raadpleeg voor meer informatie de officiële website.

Al sinds het begin van de 20e eeuw komen liefhebbers van snelheid naar het strand. Vanwege het samengeperste zand was het een ideale plek om te racen en pogingen te doen om het snelheidsrecord op land te verbeteren. In de jaren 30 van de vorige eeuw waren er al stockcars te zien die over het strand raceten. De sport werd al snel populair en de races werden in het begin van de jaren 50, toen de bouw van het circuit helemaal klaar was, verplaatst naar de NASCAR International Speedway.

Tegen een kleine vergoeding mag je overdag met de auto over bepaalde delen van Daytona Beach rijden. Houd er wel rekening mee dat je het zand deelt met voetgangers, fietsers en dieren, dus de snelheidlimiet is laag.

Overal op het strand kun je de zee in om te zwemmen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een autovrij deel uitzoeken om lekker te luieren en te ontspannen. Maak, als je bent opgedroogd, een wandeling over de ouderwetse pier. Kinderen zijn dol op de spelletjes en attracties op de pier. Sla ook beslist het Halifax Historical Museum of het Museum of Arts and Sciences niet over. Als je weer een frisse duik wilt nemen, kun je naar het Daytona Lagoon Water Park gaan of je vermaken met een andere activiteit in het water, zoals duiken of jetskiën.

Daytona Beach is een geweldige combinatie van racebanen, strand, avontuur en geschiedenis.

Waar overnachten in Daytona Beach

Hilton Daytona Beach Oceanfront Resort
Hilton Daytona Beach Oceanfront Resort
4 out of 5
100 N Atlantic Ave, Daytona Beach, FL, 32118
De prijs is € 102 per nacht van 27 sep. tot 28 sep.
Kies voor een 4-sterrenverblijf in Daytona Beach bij dit hotel vlak bij het strand. Geniet van 2 buitenzwembaden, 4 restaurants en aan het strand. Onze gasten ...
3,6/5 Good! (2.913 beoordelingen)
"The staff was very polite and helpful. I was upgraded when my room was not ready at checkin time. Dinning was expensive. There were extra fees for parking and a daily resort fee that I was not expecting. Beds were creaky but room was clean and pleasant."

Beoordeeld op 23 sep. 2022

Daytona Grande Oceanfront Resort
Daytona Grande Oceanfront Resort
4 out of 5
422 N Atlantic Ave, Daytona Beach, FL, 32118
De prijs is € 166 per nacht van 26 okt. tot 27 okt.
Kies voor een 4-sterrenverblijf in Daytona Beach bij dit hotel vlak bij het strand. Geniet van gratis wifi, aan het strand en ontbijt. Onze gasten zijn in hun ...
4,3/5 Excellent! (1.040 beoordelingen)
"The decor of the property added to the elegance of the property. The valet parking, daily resort fee, and restaurant charges were out of line."

Beoordeeld op 22 sep. 2022

Hard Rock Hotel Daytona Beach
Hard Rock Hotel Daytona Beach
4 out of 5
918 N Atlantic Ave., Daytona Beach, FL, 32118
De prijs is € 220 per nacht van 2 okt. tot 3 okt.
Kies voor een 4-sterrenverblijf in Daytona Beach bij dit hotel vlak bij het strand. Geniet van gratis wifi, aan het strand en 2 bars/lounges. Onze gasten zijn ...
4,3/5 Excellent! (1.594 beoordelingen)
Beautifull but (very) expensive !
"Mooi hotel, mooie locatie, alles is wel overpriced. Ontbijt op de kamer was $70 voor toast, ei, bacon en fruit salade voor 2 personen."

Beoordeeld op 5 mrt. 2022

Laagste prijs per nacht gevonden in de afgelopen 24 uur op basis van een verblijf van 1 nacht voor 2 volwassenen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.
Daytona Beach Resort
Daytona Beach Resort
3.5 out of 5
2700 North Atlantic Ave, Daytona Beach, FL, 32118
Kies voor een 3,5-sterrenverblijf in Daytona Beach bij dit aparthotel vlak bij het strand. Geniet van gratis wifi, 2 buitenzwembaden en aan het strand. Onze ...
3,8/5 Good! (2.804 beoordelingen)
Rustig hotel, maar prijs/kwaliteit matig
"Over het algemeen vriendelijk personeel. Hotel rustig en redelijk, maar moet investeren om niet shabby te worden. Bijv. kamer: er zaten gaten in vitrage, en er hing een muffe geur (wellicht ook door vochtig klimaat maar op de andere gehuurde kamer was het niet zo) muren ogen niet overal netjes. Key-card ..."

Beoordeeld op 6 jan. 2016

Fountain Beach Resort
Fountain Beach Resort
2 out of 5
313 South Atlantic Avenue, Daytona Beach, FL, 32118
Verblijf bij dit aparthotel vlak bij het strand in Daytona Beach. Geniet van gratis wifi, gratis parkeerplaatsen en aan het strand. Onze gasten zijn in hun beoordelingen ...
3,7/5 Good! (730 beoordelingen)
"What an amazing place to stay, room was big enfor the four of us. The pool and tiki bar were great, great food and drinks at the tiki bar. The staff and security of the hotel were perfect."

Beoordeeld op 8 sep. 2022

Ocean Walk Resort
Ocean Walk Resort
4 out of 5
300 N. Atlantic Avenue, Daytona Beach, FL, 32118
Kies voor een 4-sterrenverblijf in Daytona Beach bij dit aparthotel vlak bij het strand. Geniet van gratis wifi, gratis parkeerplaatsen en 4 buitenzwembaden. ...
3,7/5 Good! (81 beoordelingen)
Fun times at Ocean Walk
"Stay was absolutely amazing lots to do and they had a guy in the back lobby area his name was Scott Mayhew and man can that guy sing he was fun and kept everyone happy met some new friends from Indiana and what a hoot they were"

Beoordeeld op 20 sep. 2022

Laagste prijs per nacht gevonden in de afgelopen 24 uur op basis van een verblijf van 1 nacht voor 2 volwassenen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Steden in de buurt van Daytona Beach