Goedkope vluchten naar Orlando

Voordeligste vluchten naar Orlando

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 474 voor enkele vluchten en € 322 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

American Airlines
British Airways
British Airways
Iberia
TAP Portugal
Air Transat
Air Transat
Icelandair
TAP Portugal
Aer Lingus

Over Orlando

De stad Orlando in de Amerikaanse staat Florida trekt vooral veel toeristen die de grote pretparken in of in de buurt van de stad willen bezoeken. Het bekendste park is het Walt Disney World Resort, het meest bezochte themapark in de Verenigde Staten. In dit resort vind je vier pretparken, twee waterparken, winkels en entertainment. Andere trekpleisters zijn het Universal Orlando Resort, waar je alles over films te weten kunt komen, en het waterpark Wet 'n Wild. Orlando is ook bekend vanwege de International Drive in het zuiden van de stad, waar je meer dan 15 kilometer aan restaurants, fastfoodketens, hotels, bars, winkels en een conferentiecentrum vindt.

Vliegen naar Orlando

De grootste luchthaven van Orlando is Orlando International Airport (MCO). Deze ligt circa 10 kilometer ten zuidoosten van Orlando en is een van de drukste luchthavens van Florida. Er is nog een andere luchthaven in Orlando, namelijk Orlando Executive Airport (ORL). Dit is echter een klein vliegveld bestemd voor zakelijke en binnenlandse vluchten. Het is niet mogelijk om vanuit België rechtstreeks naar Orlando te vliegen. Als je vanaf Brussels Airport (BRU) vliegt, heb je minimaal één tussenstop bijvoorbeeld op London Heathrow (LHR), Dublin Airport (DUB) of Keflavik International Airport (KEF) in IJsland. De duur van een vlucht met één tussenstop kan variëren van 16 tot ruim 34 uur en de prijzen lopen ook uiteen. Het loont dus de moeite om dit van te voren uit te zoeken. Het kan ook voordeel opleveren om vanuit Nederland een vlucht te nemen naar Orlando. Je kunt vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) naar Orlando vliegen. Ook hier is rechtstreeks vliegen niet mogelijk en is heb je minimaal één tussenstop. Houd er overigens met het plannen van je reis rekening mee dat het in Orlando 6 uur vroeger is dan in België.

Voorzieningen op Orlando International Airport

Op de luchthaven van Orlando hoef je je beslist niet te vervelen. Er is een enorm aanbod aan winkels en restaurants, waaronder boekenwinkels, modezaken, duty-freewinkels, winkels met toiletartikelen, fastfoodrestaurants en broodjeswinkels. Verder zijn er toiletten, uitlaatzones voor huisdieren, lounges, pinautomaten en zelfs hotels. Ook zijn er voorzieningen voor mindervalide personen en rijden er treintjes die mensen van de ene naar de andere terminal en verschillende gates vervoeren. Ten slotte is er op de luchthaven een hotel dat speciale kamers voor mindervaliden heeft.

Verder reizen vanaf Orlando International Airport

Vanaf de Orlando International Airport kun je per bus, taxi of shuttlebusjes verder reizen. Zo rijden er onder meer bussen naar het pretpark Seaworld en Downtown Orlando en de International Drive. De bussen vind je op de begane grond, aan de A-kant van de terminal (Level 1), op de daarvoor bestemde plekken. Van maandag tot en met vrijdag rijdt de SunRail. Vanaf het station op de luchthavens kun je met deze trein naar plaatsen in de metropoolregio Greater Orlando reizen. Het is ook mogelijk om met een huurauto verder te reizen. Op de luchthaven is een groot aanbod aan autoverhuurbedrijven. Je kunt overigens je huurauto vooraf online boeken bij Expedia, zodat je je auto alleen maar hoeft op te halen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Orlando, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Orlando op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Informatie over vluchten naar Orlando
Luchthaven van aankomstInternationale luchthaven Orlando
IATA-code aankomstluchthavenMCO
Naam aankomststadOrlando
Vluchtprijs€ 174

Populaire vluchten naar Orlando

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 474 voor enkele vluchten en € 322 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

TAP Portugal
Aer Lingus