Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Orlando, in de Amerikaanse staat Florida, is internationaal bekend als thuishaven van talloze attractieparken, zoals natuurlijk Disney World met het Epcot Center, Universal Studios, Sea World en nog vele anderen. In de stad bevinden zich echter nog veel meer bezienswaardigheden zoals prachtige parken en musea met klassieke en moderne kunst. Aangezien de afstanden vrij groot zijn en de meeste attractieparken ver ten zuiden van de binnenstad liggen, is een huurauto ideaal om alles in je eigen tempo te bezoeken. Met brede en goed verharde wegen is de stad bovendien volkomen ingericht op vervoer per auto.

Vind jouw huurauto in Orlando

Je gaat natuurlijk het lekkerst op vakantie als je je geen zorgen meer hoeft te maken over een huurauto. Deze kun je daarom gemakkelijk vooraf via Expedia boeken, zodat je bij aankomst op Orlando International Airport (MCO) direct je auto af kunt halen bij een van de internationale of lokale verhuurders. Je hoeft dan alleen nog maar in te pakken en voor je het weet ben je onderweg naar een dag in het wereldberoemde Walt Disney World of loop je heerlijk te flaneren in Downtown Orlando.

Met de filtermogelijkheden van Expedia vind je eenvoudig de juiste huurauto voor jouw perfecte trip naar Orlando. Kies voor het juiste type en formaat auto dat het best aansluit bij jouw budget en reisplan en geef gelijk aan of je accessoires zoals een kinderzitje of een navigatie nodig hebt. Je kunt kiezen voor een budgetvriendelijk mini of compact model zodat je meer geld overhoudt om te shoppen in een van de malls in Orlando, of voor een sportieve en ruime SUV om zorgeloos met het hele reisgezelschap van het ene naar het andere attractiepark te rijden. Net zo eenvoudig rijd je in een luxe cabrio door de warme zon in een uurtje naar het prachtige Palm Bay voor een heuse strandvakantie.

Rijden in Orlando

Autorijden in de Verenigde Staten is nagenoeg hetzelfde als in Europa, een paar kleine verschillen in de verkeersregels daargelaten. Zo mag je bijvoorbeeld rechts inhalen op wegen met meer dan twee rijstroken en is het toegestaan om rechtsaf te slaan als het stoplicht op rood staat, tenzij uit borden blijkt dat dit niet zo is. Houd er wel rekening mee dat het centrum van Orlando aan het eind van de middag zo druk kan zijn dat je een tijdje in een file kan komen te staan.

Ontdek Orlando

Ontdek Orlando met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.