Je huurauto in Riviera Maya

Zoek en vergelijk autobedrijven in Riviera Maya

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Super autodeals in Riviera Maya

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Riviera Maya bekijken
Alle auto’s bekijken

Veelgestelde vragen

Wat als ik mijn huurauto voor Riviera Maya wil annuleren?
Goed nieuws! Je ontvangt het volledige bedrag terug wanneer je minimaal zes uur voor de ophaaltijd annuleert. Je reserveringsbevestiging bevat alle details, evenals onze klantenservice. Niet alle reserveringen komen in aanmerkingen voor een terugbetaling, dus je doet er verstandig aan om de boekingsvoorwaarden te lezen.
Welke soorten auto's kan ik huren in Riviera Maya?
Niet te groot en niet te klein; compacte modellen zijn erg gewild onder veel reizigers in Riviera Maya. Met een zuinig verbruik en groot parkeergemak zijn deze wagens perfect om door de stad te toeren. Een compacte auto biedt meer ruimte dan onze economy auto’s en je kunt rekenen op iets meer stijl en comfort. Meer beenruimte nodig? Bekijk dan ons standaard, midsize en fullsize aanbod.
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur in Riviera Maya bij Expedia?
Wat voor soort huurauto je ook zoekt, Expedia helpt je aan de beste deal. Vergelijk eenvoudigweg de aanbiedingen van vooraanstaande autoverhuurbedrijven en boek de optie die het beste bij jou past. Wil je graag op avontuur gaan met meer geld in je portemonnee? Combineer je autoreservering voor Riviera Maya met vluchten of hotels.
Wat is de minimumleeftijd om een auto in Riviera Maya te kunnen huren?
Volgens de autoverhuurregels in Riviera Maya geldt er een minimumleeftijd van 21 jaar. Ben jij een jonge bestuurder? Dan zijn er mogelijk ook een aantal andere regels en beperkingen van toepassing. De meeste autoverhuurders berekenen een additionele toeslag voor jonge bestuurders bovenop de standaardprijs. Ook gelden er meestal beperkingen op het type auto dat zij mogen huren. Leeftijdsgrenzen verschillen tussen autoverhuurbedrijven, dus controleer dit even voordat je boekt.
Wat heb je nodig om een auto te huren in Riviera Maya?
De meeste autoverhuurders vragen om een geldig rijbewijs en een creditcard op jouw naam. Als je liever niet gebruikmaakt van het verzekeringsaanbod van de autoverhuurder, dan is bewijs van een dergelijke polis bij een ander bedrijf vaak ook nodig. Bekijk de regels goed, zodat je weet wat je nodig hebt als je de auto gaat ophalen.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer in Riviera Maya?
Ja, en je vindt gegarandeerd jouw ideale auto op onze pagina voor autoverhuurdeals voor lange termijn. Voer simpelweg je reisinformatie in en wij helpen je bij het vinden van de beste opties bij verschillende gerenommeerde bedrijven.
Waar kan ik een auto huren in Riviera Maya als ik jonger dan 25 ben?
Het is verstandig om het leeftijdsbeleid van de verhuurbedrijven in Riviera Maya waar je interesse in hebt op te zoeken. Als je onder de 25 bent, moet je er rekening mee houden dat sommige bedrijven extra toeslagen rekenen. Het is goed om dit vooraf te weten, zodat je dit mee kunt nemen in je planning. Elk autoverhuurbedrijf heeft haar eigen regels voor jongere bestuurders, dus zorg ervoor dat je dit goed controleert.