Goedkope vluchten naar Los Angeles

Voordeligste vluchten naar Los Angeles

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 424 voor enkele vluchten en € 389 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

SAS
Aeroflot-Russian Airlines
Aer Lingus
Air Tahiti Nui
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Alitalia
LOT-Polish Airlines
Finnair
Air France

Over Los Angeles

Los Angeles is de grootste stad van de staat California en ligt aan de westkust van Amerika. Los Angeles is het centrum van de Amerikaanse tv- en filmindustrie, met Hollywood als stralend middelpunt. Je kunt hier op Hollywood Boulevard over de beroemde Hollywood Walk of Fame lopen. De namen van meer dan 2500 beroemdheden zijn op dit stukje trottoir vereeuwigd in een ster. Verder zijn ook de stranden van deze grote stad een bezienswaardigheid op zich. Op Santa Monica Beach of Venice Beach kun je heerlijk zonnen, maar ook uren mensen kijken. Als je de kans krijgt, is het ook leuk om een basketbalwedstrijd bij te wonen van de LA Lakers. Het is Los Angeles overigens 9 uur vroeger dan in België.

Vliegen naar Los Angeles

Los Angeles International Airport (LAX)is een grote luchthaven met negen terminals. Vanuit België worden geen rechtstreekse vluchten aangeboden naar deze bestemming. Je kunt wel kiezen voor een vlucht met overstap, bijvoorbeeld in Amsterdam, Parijs of Londen. Vanaf Amsterdam en Parijs gaan er wel rechtstreekse vluchten naar Los Angeles. Met een rechtstreekse vlucht ben je zo’n 11 uur onderweg.

Voorzieningen op de luchthaven van Los Angeles

De grote luchthaven van Los Angeles biedt alle voorzieningen die je mag verwachten. Er zijn genoeg restaurants en winkels waar je terecht kunt. Er zijn geen eetgelegenheden die 24 uur per dag geopend zijn, maar als alles gesloten is, zijn er automaten waar je wat te eten en/of te drinken kunt halen. Toegang tot het wifi-netwerk is gratis in de openbare ruimten van de luchthaven. Dankzij het kunstprogramma heb je op verschillende plekken op de luchthaven de kans om bijzondere kunstwerken te bekijken. Daarnaast kun je op het uitkijkplatform van de luchthaven genieten van een mooi uitzicht. Economy class-reizigers kunnen tegen betaling gebruikmaken van de lounges. Verder zijn er verspreid over de luchthaven ruimtes ingericht voor moeders die borstvoeding geven. Er zijn verschillende accommodaties vlak bij de luchthaven waar je kunt overnachten.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Los Angeles

De LAX FlyAway-bussen zijn een handige manier om verder te reizen vanaf de luchthaven. Deze busdienst hoef je niet te reserveren en er rijden verschillende lijnen naar Van Nuys, Union Station, Westwood, Hollywood, Orange Line en Long Beach. Je kunt kaartjes voor deze busdienst niet contant betalen bij de chauffeur. De haltes van de bussen staan duidelijk aangegeven met een groen pictogram bij de terminals. In de buurt van de LAX FlyAway-bussen stoppen ook de long distance vans die je onder andere naar Simi Valley, Ventura of de Santa Barbara Counties kunnen brengen. Verder rijden er verschillende busmaatschappijen naar bestemmingen in de regio. Je kunt ook met een gratis shuttlebus, route G, naar het Metro Green Line Aviation Station gaan waar je op de metro of de bus kunt overstappen. Bij de oranje haltes staan de shared ride vans te wachten. Er zijn twee bedrijven die deze gedeelde ritten op afspraak verzorgen. De taxistandplaatsen staan aangegeven met een geel pictogram. Verder zijn er genoeg mogelijkheden om zelf een auto te huren op deze luchthaven.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Los Angeles, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Los Angeles op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Los Angeles

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 424 voor enkele vluchten en € 389 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

SAS
Aeroflot-Russian Airlines