Gratis annulering
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Los Angeles

Alle huurauto’s in Los Angeles

Huur een auto in Los Angeles met Expedia

Het Californische Los Angeles is na New York de tweede grootste stad van de VS. De stad kenmerkt zich door een grote etnische diversiteit, waarbij de meerderheid van de inwoners van Latijns-Amerikaanse komaf is. Laat je tijdens je vakantie in LA rondleiden in Hollywood, ga shoppen in Rodeo Drive en bekijk kunst in de Franklin D. Murphy Sculpture Garden. Dat is nog maar een kleine greep uit de bezienswaardigheden, om nog maar te zwijgen over de schitterende natuurgebieden in de omgeving. Huur daarom online bij Expedia een auto om overal naartoe te kunnen rijden.

Een auto huren in Los Angeles

Naast een handjevol opties in downtown LA bevindt het merendeel van de autoverhuurbedrijven zich in de buurt van de internationale luchthaven van Los Angeles. Deze zitten niet bij de terminal zelf, maar zijn snel te bereiken met shuttlediensten. Vul op onze site de datums in waarop je de auto wilt ophalen en terugbrengen om alle beschikbare modellen in een handig overzicht te zien. Dit overzicht kun je onder andere filteren op autotype. Kies een type dat past bij je reis. Wil je op een goedkope manier door Californië trekken in een auto die toch goed en degelijk is? Dan selecteer je economymodellen, of midsize als je iets meer ruimte nodig hebt in de auto. Of ga voor Amerikaanse maten en kies een fullsizemodel of SUV. De modellen worden aangeboden door internationaal actieve autoverhuurbedrijven. Indien je voorkeur hebt voor een bepaald bedrijf, kun je filteren op het aanbod van dat bedrijf. Houd er rekening mee dat het auto's met een automaat betreffen. Dat heb je snel genoeg onder de knie als je het nog niet gewend bent. Bij alle autotypen staat het aantal deuren en stoelen vermeld. Met al deze informatie kun je op onze site met een paar klikken de beste auto vinden voor je vakantie in Los Angeles.

Rijden in Los Angeles

Houd je op de weg aan de Amerikaanse en Californische verkeersregels. Zo moet je altijd stoppen voor voetgangers op oversteekplaatsen. In Los Angeles kan het erg druk zijn op de weg en kun je in sommige gevallen beter met het openbaar vervoer reizen. Zonder auto mis je echter wel de vrijheid om de beeldschone natuur rondom Los Angeles te verkennen. Bovendien kun je met een huurauto een tocht naar bijvoorbeeld Las Vegas maken en eventueel de auto daar retourneren bij hetzelfde autoverhuurbedrijf.

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Los Angeles?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Los Angeles.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een wagen in Los Angeles?

Gemiddeld kost het huren van een wagen in Los Angeles .

Waarom zou ik een huurauto bij Expedia boeken?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en de optie kiezen die het best bij jou past. Er zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten aan het boeken van een huurauto bij Expedia verbonden.

Hoe kan ik een huurwagen bij Expedia boeken?

Bij Expedia kun je huurwagens zowel online als telefonisch boeken. Je hebt mogelijk de optie om nu te reserveren en gelijk te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan op je account of maak een account aan op de betalingspagina om Expedia Rewards-punten voor het huren van je auto te verzamelen.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik een huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen kom je in aanmerking voor volledige restitutie, ongeacht wanneer je de boeking bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor een restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor een restitutie, dien je de boeking minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je de vooruitbetaalde huurwagen eerder terugbrengt, ontvang je geen restitutie voor het ongebruikte deel van de huurperiode.

Hoe kan ik mijn autoboeking via Expedia annuleren?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om voor volledige restitutie in aanmerking te komen. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de wagen het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Los Angeles?

Als je de auto vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je uit verschillende autotypes kunt kiezen. Ook kun je van tevoren de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten vergelijken en kiezen wat het best bij je past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Je hoeft dan bovendien na aankomst niet meer naar een geschikte aanbieder te zoeken of aan de balie de voorwaarden en bepalingen door te lezen. Dat scheelt je een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best voor mijn huurwagen kiezen?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurwagen verkennen.

Is het nodig mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel je bij sommige autoverhuurbedrijven met een betaalpas kunt betalen, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard voor betaling van de borg te overleggen. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient degene die de auto bestuurt een geldige creditcard voor betaling van de volledige kosten te overleggen. Het autoverhuurbedrijf zet op je creditcard ook een bedrag ter hoogte van de borg voor de huurauto vast.

Waar dien ik op letten bij het huren van een wagen?

Let er bij het ophalen van je huurwagen op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Los Angeles?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en op verschillende locaties in het stadscentrum.

Ontdek Los Angeles

Ontdek Los Angeles met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.