Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto in Los Angeles met Expedia

Het Californische Los Angeles is na New York de tweede grootste stad van de VS. De stad kenmerkt zich door een grote etnische diversiteit, waarbij de meerderheid van de inwoners van Latijns-Amerikaanse komaf is. Laat je tijdens je vakantie in LA rondleiden in Hollywood, ga shoppen in Rodeo Drive en bekijk kunst in de Franklin D. Murphy Sculpture Garden. Dat is nog maar een kleine greep uit de bezienswaardigheden, om nog maar te zwijgen over de schitterende natuurgebieden in de omgeving. Huur daarom online bij Expedia een auto om overal naartoe te kunnen rijden.

Een auto huren in Los Angeles

Naast een handjevol opties in downtown LA bevindt het merendeel van de autoverhuurbedrijven zich in de buurt van de internationale luchthaven van Los Angeles. Deze zitten niet bij de terminal zelf, maar zijn snel te bereiken met shuttlediensten. Vul op onze site de datums in waarop je de auto wilt ophalen en terugbrengen om alle beschikbare modellen in een handig overzicht te zien. Dit overzicht kun je onder andere filteren op autotype. Kies een type dat past bij je reis. Wil je op een goedkope manier door Californië trekken in een auto die toch goed en degelijk is? Dan selecteer je economymodellen, of midsize als je iets meer ruimte nodig hebt in de auto. Of ga voor Amerikaanse maten en kies een fullsizemodel of SUV. De modellen worden aangeboden door internationaal actieve autoverhuurbedrijven. Indien je voorkeur hebt voor een bepaald bedrijf, kun je filteren op het aanbod van dat bedrijf. Houd er rekening mee dat het auto's met een automaat betreffen. Dat heb je snel genoeg onder de knie als je het nog niet gewend bent. Bij alle autotypen staat het aantal deuren en stoelen vermeld. Met al deze informatie kun je op onze site met een paar klikken de beste auto vinden voor je vakantie in Los Angeles.

Rijden in Los Angeles

Houd je op de weg aan de Amerikaanse en Californische verkeersregels. Zo moet je altijd stoppen voor voetgangers op oversteekplaatsen. In Los Angeles kan het erg druk zijn op de weg en kun je in sommige gevallen beter met het openbaar vervoer reizen. Zonder auto mis je echter wel de vrijheid om de beeldschone natuur rondom Los Angeles te verkennen. Bovendien kun je met een huurauto een tocht naar bijvoorbeeld Las Vegas maken en eventueel de auto daar retourneren bij hetzelfde autoverhuurbedrijf.

Ontdek Los Angeles

Ontdek Los Angeles met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.