Topactiviteiten in Los Angeles

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Los Angeles

Topactiviteiten tussen de filmsterren in Los Angeles

Los Angeles is de grootste stad in de Amerikaanse staat Californië. De stad staat in de eerste plaats bekend als het centrum van de westerse filmindustrie in Hollywood. Een van de populairste activiteiten in Los Angeles is dan ook het spotten van beroemdheden. Er valt in deze wereldstad echter heel wat meer te beleven. Coole attractieparken, boeiende musea en bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven maken je verblijf in Los Angeles tot een onvergetelijke ontdekkingsreis.

Wijken en buurten in Los Angeles

Hollywood is het kloppende hart van de westerse filmindustrie en je vindt er heel wat bekende filmstudio's. In de chique wijk Beverly Hills en langs de weg Mulholland Drive vind je heel wat indrukwekkende huizen van beroemdheden uit de film- en muziekwereld. Je kunt er bovendien een tour langs huizen van filmsterren maken. Ook een excursie in Los Angeles naar Rodeo Drive is een aanrader. In deze chique winkelstraat van Los Angeles komen heel wat beroemde filmsterren hun geld uitgeven. Heb je even genoeg van alle opwinding en amusement van het stadscentrum, dan kun je naar het strand van Venice Beach trekken om een dagje lekker te genieten. Ons aanbod aan hotels in Los Angeles ligt verspreid over de verschillende wijken van de stad. Zo vind je gemakkelijk een accommodatie in jouw favoriete buurt.

Dingen om te doen in Los Angeles

Voor een geslaagde vakantie met de hele familie of met een groep vrienden, mag natuurlijk een bezoek aan een van de grote themaparken niet ontbreken. Zo kun je er de magie van Disneyland Park ontdekken, achter de schermen gluren bij Universal Studios Hollywood of een van de spannende achtbanen van het Six Flags Magic Mountain uitproberen. Liefhebbers van musea en tentoonstellingen vinden bovendien een divers aanbod aan kunst- en natuurhistorische musea in de stad. Je kunt natuurlijk ook de sterren in het trottoir van de Hollywood Walk of Fame gaan bewonderen. En voor natuurliefhebbers is er het prachtige stadspark Griffith Park. Wil je verschillende bezienswaardigheden in Los Angeles bezoeken? Dan kun je vaak tijd en geld besparen door gebruik te maken van de GO Los Angeles Card: meer dan 30 bezienswaardigheden met 1 pas.

Musea in Los Angeles

In Los Angeles is een heel divers aanbod aan musea te bezoeken. Liefhebbers van kunst vinden uiteenlopende tentoonstellingen in bijvoorbeeld het Los Angeles County Museum of Art en het J. Paul Getty Museum. Het in romaanse stijl opgetrokken gebouw van het Natural History Museum of Los Angeles County is dan weer een hoogtepunt voor fans van dinosaurussen en fossielen. Wie uitgebreid met alle grote persoonlijkheden uit de moderne geschiedenis op de foto wil gaan, kan terecht in het Hollywood Wax Museum. Liefhebbers van muziek vinden er bovendien het interactieve Grammy Museum at L.A. Live. Behalve je vlucht naar Los Angeles kun je bij ons ook tickets reserveren voor een groot aantal musea in Los Angeles.

Topactiviteiten die je kan doen in Los Angeles


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.Populaire plekken om te bezoeken in Los Angeles

Buurten van Los Angeles

Steden in de buurt van Los Angeles