Los Angeles

Reisgids
Los Angeles

Videoreisgids voor Los Angeles

Het kloppende hart van Zuid-Californië, de City of Angels, staat wereldwijd bekend om haar aantrekkelijke zonnige lifestyle en de grote hoeveelheid beroemdheden.

Miljoenen mensen brengen jaarlijks een bezoek aan Los Angeles, dat niet alleen de thuisbasis is van filmsterren, maar van de filmindustrie zelf. Veel bezoekers hopen dat ze dat beetje extra hebben wat nodig is om beroemd te worden in Hollywood.Hoewel LA heel wat meer is dan films alleen, valt het niet te ontkennen dat de filmindustrie en alles wat daarbij hoort een groot deel is van de legendarische aantrekkingskracht van de stad. Hollywood is natuurlijk maar een deel van de stad, maar er zijn weinig bezoekers die eerlijk kunnen zeggen dat hun eerste aanblik van het beroemde bord op de heuvel geen gedenkwaardig moment was. Dit is toch de stad waar je zo maar naast een beroemdheid kan komen te staan als je in de rij staat voor een kop koffie, zeker als je naar de favoriete plek van de sterren gaat, Sunset Strip. Als je Hollywood wilt ontdekken, is er geen beter startpunt dan de Boulevard. Hollywood Boulevard, met de ongelooflijke Walk of Fame, is een geweldige gelegenheid om tijd door te brengen met de meer dan 2300 grote namen van toen en nu uit de filmindustrie. Filmliefhebbers willen natuurlijk een bezoek brengen aan Grauman's Chinese Theatre. Het theater waar ontelbare films in première zijn gegaan. Ook het Dolby Theatre is een bezoek waard. Hier worden jaarlijks de Academy Awards uitgereikt. Het Dolby Theatre bevindt zich in het Hollywood and Highland Centre, een enorm amusementscentrum met winkels, restaurants en een nachtclub. Hier vind je ook het fonkelnieuwe Madam Tussaud's en het geweldige Hollywood History Museum. Ben je op zoek naar nog meer plezier? De Universal Studios met de spectaculaire rondleiding en de het CityWalk Hollywood amusementscomplex zijn in de buurt. Aangezien er zo veel beroemdheden in LA wonen is het logisch dat je hier geweldig goed kunt shoppen. Voor liefhebbers van mode en entertainment is LA een niet te missen bestemming. Van designerboutiques tot eigenzinnige, onafhankelijke winkeltjes die de Californische lifestyle uitdragen, hier vind je het allemaal! Van de wereldberoemde Rodeo Drive in Beverley Hills en Melrose Place in Hollywood tot het LA Fashion District in het centrum, deze stad is een waar modeparadijs. Door de geweldige ligging aan de zuidkust van Californië, is LA ook een heerlijke bestemming voor gezinnen en voor mensen die niet genoeg kunnen krijgen van de zonnige way of life. In sommige opzichten zijn de stranden van LA net zo beroemd als het Hollywood-bord. Met meer dan 24 stranden, inclusief het legendarische Venice Beach komt zelfs de meest fervente zonaanbidder aan zijn of haar trekken. Wie weet lig je wel naast een of andere beroemdheid terwijl je je kleur bijwerkt!

Waar overnachten in Los Angeles

Default Image

Hollywood

4/5(29 beoordelingen over de buurt)

Geniet van de populaire winkels in Hollywood. Hollywood Walk of Fame is zeker een bezoek waard en je kunt de metro nemen bij Hollywood - Vine Station of Hollywood - Highland Station om meer van Los Angeles te zien.

Hollywood
Downtown Los Angeles toont een stad

Downtown Los