Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Chicago, ook wel de Windy City genoemd, ligt aan Lake Michigan in het noordoosten van de Verenigde Staten. Bekijk er indrukwekkende wolkenkrabbers, zoals de meer dan 440 meter hoge Willis Tower, in het centrale The Loop. Ga mee met een cruise op de Chicago River of Lake Michigan, woon een concert bij in Millennium Park en bezoek een honkbalwedstrijd in Wrigley Park. Ook buiten Chicago valt er van alles te ontdekken, van de historische Route 66 tot de ravijnen en watervallen van het Starved Rock State Park. Met een huurauto kom je op de meest bijzondere plekken. Reserveer er snel een online via Expedia.

Vind jouw huurauto in Chicago

Als je online een huurauto zoekt, kun je eenvoudig kiezen waar je deze wilt ophalen. Vlieg je naar O'Hare International Airport (ORD) en wil je meteen na aankomst een huurauto gebruiken? Bij de luchthaven zijn veel verschillende internationale autoverhuurders gevestigd, waaronder budgetbedrijven. Ze bieden allemaal 24 uur per dag een shuttledienst naar de ophaallocatie aan. Ook als je pas later tijdens je trip een huurauto wilt ophalen, kun je uit veel verschillende maatschappijen kiezen. Je vindt onder andere in het centrum van de stad en in de buurt van het treinstation Union Station een aantal autoverhuurders.

Naast de ophaal- en inleverlocatie, kun je ook gemakkelijk de specificaties kiezen waaraan de huurauto moet voldoen. Filter bijvoorbeeld op prijsklasse, verhuurder of type auto. Als je ook door de stad zelf moet rijden, kun je gaan voor een auto met navigatiesysteem zodat je niet de weg kwijtraakt. Ga je in de zomer de Illinois River Road volgen langs schitterende natuurgebieden? Dan kun je kiezen voor een cabrio, zodat je het landschap helemaal in je op kunt nemen. Wil je je juist buiten de gebaande paden begeven? Kies dan voor een SUV.

Rijden in Chicago

Verken Chicago en de rest van Illinois in je eigen tempo met een huurauto die goed bij je past. Houd er rekening mee dat het verkeer erg druk kan zijn in de stad en dat er een beperkt aantal parkeerplaatsen is in het centrum. Je haalt dan ook het meeste uit je auto bij uitstapjes buiten de stad.

Ontdek Chicago

Ontdek Chicago met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.