Voordeligste vluchten naar New York

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar EWR Newark 372,73 € "

" AMS Amsterdam naar EWR Newark 385,68 € "

" BRU Brussel naar JFK New York 405,25 € "

" ZYR Brussels naar JFK New York 428,14 € "

" DUS Düsseldorf naar JFK New York 431,38 € "

" CPH Kopenhagen naar JFK New York 437,45 € "

" AMS Amsterdam naar JFK New York 440,64 € "

" BRU Brussel naar LGA New York 444,31 € "

" CPH Kopenhagen naar EWR Newark 476,55 € "

" DUS Düsseldorf naar EWR Newark 491,88 € "



Over New York

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar New York? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Verenigde Staten. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar New York bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar New York, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar New York op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek New York

Ga je op vakantie naar New York? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Internationale luchthaven John F. Kennedy (JFK)
  • LaGuardia (LGA)
  • Downtown Manhattan Heliport (JRB)