Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourvlucht
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Griekenland

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Vakantiegids voor Griekenland

In Griekenland in het zuiden van Europa vind je eeuwenoude monumenten, sfeervolle dorpjes en steden en eilanden zoals Kreta met een ruige natuur en prachtige stranden die omringd worden door een turquiose zee. Bewonder bijvoorbeeld de Akroplis in Athene of Knossos in Heraklion. De mensen zijn uitermate vriendelijk en het eten is heerlijk, waardoor Griekenland een ideale vakantiebestemming is.

Vind een vlucht naar Griekenland

Je kunt regelmatig direct vliegen naar Griekenland. Vanaf Brussels Airport (BRU) vertrekken meerdere keren per dag vluchten naar Athene, de hoofdstad van Griekenland. Je landt op de Athens International Airport (ATH) en de reis duurt 3 uur en 10 minuten. Je komt in een stad waar oud en modern naadloos in elkaar overgaan en waar je de Akropolis en de Griekse Agora kunt bekijken.

Selecteer een bestemming en zoek een geschikte vlucht online. Naar de luchthaven Rhodos Airport (RHO) en de luchthaven Thessaloniki - Makedonia (SKG) wordt frequent gevlogen met een tussenstop.

Wat dacht je van een vlucht naar Kreta? Je kunt meerdere keren per dag vertrekken vanaf Brussels Airport (BRU) in 6 uur en 30 minuten met een overstap naar Heraklion International Airport (HER). De luchthaven ligt op 5 kilometer van de hoofdstad Heraklion. Hoogtepunten op het eiland zijn het Preveli-strand en de Samariakloof. Je kunt ook naar Corfu Airport (CFU) vliegen, waar je kunt dwalen door de oude stad en Sissi’s Paleis kunt bekijken. Of maak een klimtocht naar de Pantokratorberg!

Topbezienswaardigheden en –activiteiten in Griekenland

In Griekenland kun je genieten van een culturele stedentrip en relaxen tijdens een strandvakantie.

Overal kun je Oud-Griekse monumenten bewonderen, zoals in Delphi en in Athene. Andere highlights zijn de kloosters van Meteora en het unieke vulkanische landschap met witte huisjes van het eiland Santorini.

De Griekse archipel heeft duizenden eilanden waar je kunt eilandhoppen. Denk eens aan het indrukwekkende landschap van Lesbos of het vulkanische eiland Nisyros. Vlakbij de Turkse kust vind je Rhodos met de middeleeuwse stad Rhodos-stad die een plaats heeft op de werelderfgoedlijst van Unesco.