Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto in Antwerpen met Expedia

Het schone Antwerpen aan de Schelde is niet alleen een van de grootste havensteden van Europa, maar heeft ook veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur en shopping. Wandel door de indrukwekkende Keyserlei en Meir en sla je slag bij de mooiste winkels. Bewonder het statige Centraal Station, de burcht Het Steen, de Grote Markt met het imposante Stadshuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Ook plaatsen rondom Antwerpen, zoals Lier en Turnhout, zijn zeker een bezoekje waard. Met een huurauto bepaal je zelf waar je heen gaat en wanneer. Reserveer er eenvoudig een online via Expedia.

Vind jouw huurauto in Antwerpen

In en rondom Antwerpen zijn verschillende ophaallocaties voor je huurauto. Er zitten bijvoorbeeld enkele autoverhuurders naast het Centraal Station, handig als je met de trein naar Antwerpen gaat. Ook in de buurt van het Station Antwerpen-Luchtbal zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Verder zijn er naast de Luchthaven van Antwerpen nog een paar ophaallocaties van verschillende autoverhuurders. Als je een huurauto zoekt op Expedia.be, krijg je in een paar seconden een duidelijk overzicht van alle ophaallocaties en kun je ook op de kaart weergeven.

Je kunt op onze website de gevonden huurauto’s eenvoudig verder filteren op bepaalde specificaties. Blijf je vooral in Antwerpen zelf, dan huur je misschien het liefst een kleiner model auto, zoals mini, economy of compact. Om je weg te vinden in de stad komt een navigatiesysteem ook zeker van pas. Als je van plan bent om in de zomer een wat langere rit te maken naar bijvoorbeeld Gent of Leuven, kies je voor airconditioning. Je kunt ook selecteren of je een handgeschakelde auto of een automaat wilt. Filter het aanbod verder op onder andere prijsklasse en autoverhuurder.

Rijden in Antwerpen

Met een eigen huurauto verken je Antwerpen en de omgeving op je gemak, en rijd je snel naar andere steden als Brussel en Brugge. Houd er wel rekening mee dat het op de ringweg R1 van Antwerpen erg druk kan zijn. Vanaf deze weg splitsen zich verschillende autostrades af richting de Belgische steden en naar Nederlandse steden als Eindhoven en Breda. Er zijn volop betaalde parkings in de stad, zoals de Rijnkaai aan de Schelde. Op straat parkeren kan ook, maar dit is een stuk duurder en kan in het centrum maar tot maximaal 3 uur. Op de verschillende Park and Rides rondom het stadscentrum kun je echter gratis parkeren.

Ontdek Antwerpen

Ontdek Antwerpen met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.