Goedkope vluchten naar Antwerpen

Voordeligste vluchten naar Antwerpen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 47 voor enkele vluchten en € 101 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Turkish Airlines
SunExpress
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
SunExpress
Turkish Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Over Antwerpen

De Internationale Luchthaven Antwerpen (ANR) in het district Deurne is een kleine luchthaven op 5 km ten zuiden van het centrum van Antwerpen. De luchthaven wordt vooral gebruikt voor zakenvluchten, maar de laatste jaren groeit het aanbod aan toeristische bestemmingen. Daarnaast zijn er ook verschillende vliegscholen en vliegclubs. De luchthaven van Antwerpen bestaat uit een kleine passagiersterminal met basisfaciliteiten, zoals een restaurant. In het restaurant vind je een moderne bar en brasserie plus een zakelijke ruimte. Je kunt als passagier of als bezoeker in het restaurant komen kijken naar de vertrekkende en aankomende vluchten. Wifi is in het hele luchthavengebouw beschikbaar via een hotspot. In de vertrekhal Extra-Schengen is ook een betaalde internetkiosk waar je gebruik van kunt maken. De Brabo Lounge met zelfbedieningsbar is toegankelijk op uitnodiging van de luchtvaartmaatschappij. De luchthaven kent een lange geschiedenis: ze is ontstaan in de jaren 1920, toen België zijn eerste stappen zette in de wereld van de luchtvaart. Het Stampe en Vertongen-museum op de luchthaven, opgericht als eerbetoon aan de oprichters van de Antwerpse luchthaven, is gewijd aan die geschiedenis.

Bestemmingen vanuit de luchthaven van Antwerpen

Een van de luchtvaartmaatschappijen die vluchten voor vakantiegangers organiseert vanaf de luchthaven van Antwerpen, kan je naar verschillende Spaanse steden brengen, waaronder Alicante, Barcelona, Málaga en Murcia. Dezelfde luchtvaartmaatschappij verzorgt vluchten naar Rome en Nador (Marokko).In het zomerseizoen is het aanbod groter. Er gaan dan ook vluchten naar Ibiza en Palma de Mallorca is Spanje en Split in Kroatië. Er zijn plannen om het aantal vluchten en bestemmingen uit te breiden. Andere luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan naar Genève, Hamburg en London-City met meerdere vluchten per dag of per week. In de winter vertrekken er ook skivluchten vanuit Antwerpen, onder andere richting Innsbruck.

Transport rondom luchthaven Antwerpen

Kom je met je eigen wagen, dan kun je je auto parkeren op een van de 4 parkeerterreinen op 25 meter van de terminal. De Internationale Luchthaven van Antwerpen is bereikbaar met het openbaar vervoer. De bussen 51, 52 en 53 stoppen aan de halte 'Luchthaven'. Als je in Antwerpen landt, kun je via het openbaar vervoer ook doorreizen naar andere bestemmingen. Met de bus sta je in 10 minuten op het station Antwerpen-Berchem, waar je de trein kunt nemen naar heel wat bestemmingen in België, waaronder Brussel. Je kunt ook doorreizen naar Antwerpen-Centraal, waar ook internationale treinen vertrekken. Er zijn plannen om een reizigersstation te bouwen aan de luchthaven. Wil je van de luchthaven van Antwerpen naar die van Brussel of omgekeerd, dan kun je gebruikmaken van de shuttledienst Airport Express, die bijna elk uur rijdt. Deze bus passeert ook het centrum van Antwerpen. Je kunt ook een taxi nemen bij de ingang van het luchthavengebouw of een auto huren bij een van de twee autoverhuurbedrijven op de luchthaven.

Hotels rondom de luchthaven van Antwerpen

Omdat de luchthaven vlak bij de stad Antwerpen ligt, is ook het aanbod aan hotels in de buurt groot. Zoek je hotel via de handige zoekpagina van Expedia en je vindt vast en zeker een hotel dat aan je wensen voldoet.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Antwerpen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Antwerpen op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Informatie over vluchten naar Antwerpen
Luchthaven van aankomstBrussel-Nationaal
IATA-code aankomstluchthavenBRU
Naam aankomststadBrussel
Vluchtprijs€ 96