Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Leuven

Alle huurauto’s in Leuven

Ontdek Leuven

Ontdek Leuven met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Leuven met Expedia

Leuven heeft een bruisend karakter dankzij de eeuwenlange aanwezigheid van de universiteit en een van de grootste bierbrouwers ter wereld. Daarnaast beschikt Leuven over een compact historisch centrum met schone gebouwen, zoals het rijk versierde Stadhuis en de Sint-Pieterskerk. Proef ook de gezelligheid van de Oude Markt of bezoek het Groot Begijnhof uit de dertiende eeuw. Bovendien is Leuven een goed uitgangspunt om steden in de buurt, waaronder Brussel, te bezoeken. Ook is de groene regio rondom Leuven zeker het verkennen waard. Met een huurauto deel je je reis in zoals jij dat wilt. Reserveer er gemakkelijk een via Expedia.

Vind jouw huurauto in Leuven

Als je op onze website de datums invoert waarop je een huurauto nodig hebt, zoeken wij de beste opties voor je. Je kunt de resultaten vervolgens gemakkelijk op jouw voorkeuren filteren, zoals de ophaallocatie. Je kunt op een paar locaties aan de rand van Leuven een huurauto ophalen, waarbij je uit een aantal autoverhuurders kunt kiezen. Als je meer keuze wilt, kun je het beste een huurauto ophalen bij Luchthaven Brussel (BRU), die ongeveer 25 kilometer vanaf Leuven ligt. Hier kun je kiezen uit verschillende internationale autoverhuurders, waaronder budgetbedrijven.

Je kunt niet alleen de ophaallocatie kiezen, maar ook de verhuurder, de prijsklasse, het automodel en bepaalde specificaties. Als je van plan bent vooral in of vlak bij Leuven te blijven, bijvoorbeeld om een korte trip naar de Abdij van Park te maken, een bijzonder goed bewaard gebleven abdij in een prachtig park, kun je het beste een compact model auto kiezen. Ga je met het hele gezin touren door de Groene Gordel of het heuvelachtige Hageland, waar je brouwerijen, wijngaarden en historische stadjes vindt, dan kies je juist voor een groter model. Als er kleine kinderen meegaan, kun je ook aangeven dat de auto over kinderzitjes moet beschikken.

Rijden in Leuven

Verken Leuven en de omgeving in alle vrijheid met een huurauto. Zo kun je vanuit Leuven ook gemakkelijk dagtrips maken naar de schilderachtige plaatsen Mechelen en Lier. Het historische centrum van Leuven is gesloten voor auto's en de rest van de binnenstad is beperkt bereikbaar. Er zijn een aantal betaalde parkings in de binnenstad en aan de straat kun je maar voor een beperkte duur parkeren, vaak ook betaald. Aan de rand van de stad vind je goedkopere park-and-rides, waar je gratis met de bus naar het centrum kunt.