Vluchten naar Malta

Populaire steden in Malta

Voordeligste vluchten naar Malta

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 52 voor enkele vluchten en € 73 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Malta
Air Malta
Air Malta
ITA Airways
Air Malta
Air Malta
Air Malta
Transavia France
Air Malta
Air Malta
Air Malta
SAS
Air Malta
ITA Airways
Brussels Airlines
British Airways
British Airways
Air Malta
Lufthansa
Lufthansa

Vakantiegids voor Malta

Expedia biedt vluchten naar diverse bestemmingen in Malta. Als je op zoek bent naar betaalbare vliegtickets naar je favoriete vakantiebestemming, dan ben je bij Expedia.be dus aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, een breed assortiment aan vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.be helpt je met je zoektocht naar de voordeligste tickets naar Malta. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Malta bij Expedia.be.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Malta annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk voor reizigers om zich te melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantendienstportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Malta.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Malta te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Malta, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Malta!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Malta tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Malta bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Malta, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest, voordat je een aankoop doet.