Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Gent is een schitterende stad die je langs een prachtige geschiedenis voert als je door de historische straten wandelt. Bezoek de massieve middeleeuwse burcht Gravensteen, bekijk Jan van Eycks wereldberoemde schilderij 'De aanbidding van het Lam Gods' in de Sint-Baafskathedraal en geniet van de talloze terrasjes waar je een heerlijk Gents pintje kunt bestellen. Je kunt ook heerlijk flaneren over de Gras- en Korenlei langs het water en de fraaie gildehuizen van honderden jaren oud. Voor een romantische ervaring kun je in een koets de stad verkennen. Wil je ook plekken buiten de stad zien? Reserveer dan op Expedia.be snel en voordelig een huurauto bij een van onze partners.

Volop autoverhuurders en automodellen in Gent

Expedia werkt wereldwijd samen met gevestigde autoverhuurders zoals Avis, Europacar en Sixt. In grote steden als Gent kun je vaak lastminute nog een auto huren. Het voordeel van internationale autoverhuurders, is dat je je auto niet op dezelfde locatie hoeft op te halen en in te leveren. Je kunt bijvoorbeeld vanuit je eigen woonplaats naar Gent rijden en op bestemming je auto weer inleveren om de stad een paar dagen te voet te verkennen. Het centrum van Gent is autovrij en de meeste verhuurders bevinden zich ten zuiden van de stad. Je kunt je auto natuurlijk ook behouden en de omgeving van Gent ontdekken. Let dan goed op de verschillende tariefzones voor parkeren. Het is waarschijnlijk het meest voordelig om een accommodatie met eigen parkeerterrein te boeken.

Je hebt op Expedia.be niet alleen een ruime keus uit autoverhuurders, ook de modellen die deze verhuurders aanbieden zijn gevarieerd en afgestemd op elk soort gezelschap. Kies voor een standaardmodel waar je comfortabel met vier personen in kunt reizen of huur een cabriolet als je bijvoorbeeld op een zonnige dag voet richting de Belgische kust wilt zetten. Naast het model worden ook verschillende accessoiresopties geboden. Als je de huurauto in het centrum van Gent wilt gebruiken, kan het handig zijn om een navigatiesysteem bij te boeken vanwege de vele eenrichtingswegen. Er zijn ook kinderzitjes beschikbaar.

Met je huurauto de omgeving van Gent verkennen

Gent zelf is prima te voet of met het openbaar vervoer te verkennen. Een auto huren is vooral handig als je vanuit een andere stad naar Gent toe wilt rijden of als je vanuit Gent een andere plek wilt bezoeken. De omgeving van Gent heeft genoeg te bieden. Je rijdt bijvoorbeeld in minder dan een uurtje naar het knusse Brugge en er is ook volop groen in de buurt als je even wat anders wilt dan een stadsgezicht. Ontdek bijvoorbeeld de verschillende knusse dorpjes langs de Leie. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn in de omgeving ook tal van leuke parken te bezoeken, zoals Familiepark Harry Malter in Heusden.

Ontdek Gent

Ontdek Gent met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.