Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Gent

Alle huurauto’s in Gent

Ontdek Gent

Ontdek Gent met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Gent met Expedia

Gent, de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, heeft een lange geschiedenis en een bijpassende overvloed aan schone gebouwen, waaronder de gildehuizen langs de Leie, de burcht het Gravensteen en de Sint-Baafskathedraal. Daarnaast is er rondom Gent ook van alles te zien, van een schilderachtig riviergebied tot een bloeiende bloemenstreek en andere historische steden. Met je eigen huurauto verken je Gent en de omgeving op jouw manier. Via Expedia reserveer je in een paar eenvoudige stappen je ideale huurauto.

Vind jouw huurauto in Gent

Als je op onze website een huurauto in Gent zoekt, kun je eenvoudig de verschillende ophaallocaties zien. Je vindt meerdere autoverhuurders aan de rand van de stad, zoals bij het Station Gent Sint-Pieters, het belangrijkste treinstation van de stad, ten zuidwesten van het centrum en bij Station Gent-Dampoort ten noordoosten van het centrum. Je kunt er kiezen uit nationale en internationale autoverhuurders, waaronder ook budgetbedrijven.

Naast de ophaallocatie, kun je nog veel meer eigenschappen van de verschillende huurauto's bekijken en hier eenvoudig op filteren. Zo kun je het aanbod bijvoorbeeld sorteren op prijsklasse, verhuurder of model, en bepaalde specificaties selecteren. Als je voornamelijk door Gent zelf of door andere steden in de buurt gaat rijden, kun je aangeven dat de auto over een navigatiesysteem moet beschikken. Ga je met het hele gezin in de zomer uitstapjes maken in de Scheldestreek, wanneer je er talloze bloemen in bloei kunt zien, dan reserveer je een groter model auto. Als je de Leie gaat volgen langs schilderachtige dorpjes als Latem en Deinze, kun je kiezen voor een auto met een onbeperkt aantal kilometers, zodat je zo ver kunt gaan als je wilt.

Rijden in Gent

Een huurauto geeft je alle vrijheid om Gent en de prachtige streek eromheen in jouw tempo te verkennen. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Grote Oorlog, kun je langs verschillende begraafplaatsen en oorlogssites in de omgeving rijden, zoals de forten bij Liezele en Bornem. Houd er rekening mee dat de historische binnenstad van Gent voor autoverkeer is afgesloten. Je kunt de auto gratis parkeren op de verschillende park-and-rides aan de rand van de stad en betaald in de ondergrondse parkings in het centrum.