Goedkope vluchten naar Gent

Voordeligste vluchten naar Gent

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 55 voor enkele vluchten en € 112 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

SAS
Air Europa
Brussels Airlines
Iberia
Austrian Airlines
Brussels Airlines
SAS
Air Europa
KLM
Swiss International Air Lines

Beoordelingen van geverifieerde gasten

9 mrt. 2020

Alles verliep vlotjes

Een geverifieerde reiziger
Alicante naar Antwerpen ·TuiFly Belgium

Over Gent

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Gent? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Vlaanderen. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Gent bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Gent, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Gent op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen