Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Brugge

Alle huurauto’s in Brugge

Ontdek Brugge

Ontdek Brugge met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Brugge met Expedia

De West-Vlaamse stad Brugge heeft een bijzonder goed bewaard gebleven historisch centrum dat een bezoek meer dan waard is. Vaar over de schilderachtige reien van de stad, tuur over het romantische Minnewater en beklim het karakteristieke Belfort op de Markt. Andere hoogtepunten van de stad zijn de Burg met het Stadhuis, het Begijnhof en het Groeningemuseum. Ook de omgeving van Brugge nodigt uit om verkend te worden: Zeebrugge en andere kustplaatsen zijn immers vlakbij. De beste manier om dit te doen, is met een huurauto, die je gemakkelijk online reserveert bij Expedia.

Vind jouw huurauto in Brugge

Als je een huurauto zoekt in Brugge, kun je kiezen uit verschillende autoverhuurbedrijven. Er zitten meerdere internationale en lokale autoverhuurders aan de noordelijke rand van Brugge, in de richting van Zeebrugge. Hier zijn ook budgetbedrijven bij. Eén verhuurder heeft een vestiging in zowel Brugge als Zeebrugge, zodat je de auto bij de locatie zou kunnen ophalen en bij de andere terugbrengen.

Als je bij ons online naar een huurauto zoekt, krijg je een duidelijk overzicht van alle beschikbare auto's te zien. Je kunt dit verder filteren op bijvoorbeeld prijs, autoverhuurder of bepaalde specificaties, zodat je huurauto aan al je wensen voldoet. Ga je met het hele gezin op vakantie en ben je van plan om ritjes naar kustplaatsen als Oostende en Knokke-Heist te maken? Boek dan een grotere auto, bijvoorbeeld een fullsizemodel, zodat iedereen lekker de ruimte heeft. Als er ook kleine kinderen meegaan, kun je aangeven dat je kinderzitjes nodig hebt. Blijf je vooral in Brugge zelf of ga je ook andere steden zoals Gent bezoeken, dan past een compact model beter bij je reis. Je kunt ook een auto met een navigatiesysteem boeken, zodat je nooit verdwaalt in de stad.

Rijden in Brugge

Met je eigen huurauto kun je gaan en staan waar je wilt, zonder dat je hoeft te wachten op een trein of bus die misschien niet rijdt. Het geeft je de vrijheid om spontaan naar het strand te rijden wanneer het ineens prachtig weer is. In Brugge zijn er verschillende parkings aan de rand van de stad waar je je auto gratis en onbeperkt kunt parkeren. In het centrum van de stad kun je op veel plekken maar 2 of 4 uur parkeren, in de meeste gevallen tegen betaling.