Goedkope vluchten naar Brugge

Voordeligste vluchten naar Brugge

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 32 voor enkele vluchten en € 78 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Europa
TAP Portugal
Transavia
Air Europa
Air Europa
Iberia
Transavia
TAP Portugal
Brussels Airlines
Brussels Airlines

Over Brugge

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Brugge? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Vlaanderen. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Brugge bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Brugge, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Brugge op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Brugge vliegveld genoemd?
Als je per vliegtuig reist, hoef je niet lang stil te staan bij vliegveldopties Brugge heeft er maar één, Oostende (OST-Internationale luchthaven Oostende-Brugge).
Hoe ver is Oostende (OST-Internationale luchthaven Oostende-Brugge) van het centrum van Brugge?
Als je verblijft in het centrum van Brugge, doe je er verstandig aan vooraf te bedenken hoe je daarheen afreist. Het centrum is 25 kilometer vanaf OST.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Brugge?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Brugge kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Brugge met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Brugge, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je naar Brugge vliegt?
Wie naar Brugge vliegt, arriveert op een van de twee grote vliegvelden. Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) vind je op 95 kilometer afstand van het stadscentrum. OST is hier 25 kilometer vandaan.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Brugge?
Brugge wordt bediend door 49 luchtvaartmaatschappijen vanaf 147 bestemmingen wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen op Brugge?
Brugge ontvangt het grootste aantal vluchten van Vueling, Brussels Airlines en Ryanair. Vueling is de meest gekozen vliegtuigmaatschappij voor deze bestemming. Sant Julia de Loria is de stad van waaruit de meeste passagiers vertrekken.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Brugge?
Met 1353 non-stop vliegroutes per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Brugge.
Waar komen de populairste vluchten naar Brugge vandaan?
Een groot aantal vluchten naar Brugge komt aan vanuit Stadscentrum, Ashford of Oude stad.
Hoelang duurt de vlucht naar Brugge?
Als je naar Brugge gaat vanaf Stadscentrum, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 59 minuten. Vertrek je vanuit Ashford, dan ben je 1 uur en 21 minuten onderweg. Vanaf Oude stad is de vliegtijd 2 uur en 43 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vlucht naar Brugge?
Een van de tips die de meeste doorgewinterde reizigers je waarschijnlijk zullen geven, is boek je vliegtickets ruim op tijd.Ook is het een goed idee om rond te shoppen en diverse vliegopties te vergelijken. Als Brugge meerdere luchthavens heeft, kun je met een beetje mazzel een voordelig vliegticket scoren voor een wat verder gelegen vliegveld.De laatste tip: wees bereid om gelijk actie te ondernemen als je een goede deal treft. Deze blijft misschien niet lang actueel! Maar met wat handigheid en een beetje mazzel is dat scherp geprijsde ticket zo gevonden.Hoe overleef je je vlucht naar Brugge?Als je niet goed voorbereid bent, kan reizen met het vliegtuig een behoorlijke aanslag vormen op je lichaam. Maar geen paniek: met deze tips heb je een ontspannen start van je vakantie in Brugge.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:
  • Denk eraan om je paspoort en reisdocumenten, bankpassen en medicijnen in je handbagage te stoppen. Je wilt waarschijnlijk ook iets meenemen om de tijd goed door te komen. Een spannend boek en een laptop vol met je favoriete films of series zijn altijd fijn. Als je van plan bent om in je vliegtuigstoel je ogen dicht te doen, zijn een fatsoenlijk reiskussen een paar geluiddempende oordoppen zeker aan te raden. Vergeet daarnaast ook je tandenborstel en deodorant niet mee te nemen, zodat je je fris en toonbaar voelt als je aankomt op je bestemming.
  • Controleer of er geen zakmes of ander scherp object per ongeluk in een vakje van je handtas zit. Andere verboden spullen zijn ontvlambare of explosieve stoffen, zoals brandstof en vuurwerk, en gels en vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100 milliliter.
  • De gangpaden van een vliegtuig zijn niet bepaald geschikt voor een modeshow. Draag comfortabel zittende kleding en denk er ook aan om een vest of trui mee te nemen, omdat het fris kan worden in de cabine tijdens langere vluchten. Enigszins ruim zittende platte schoenen zijn ook een slimme keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT (diepe veneuze trombose) die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door lang stil te zitten. Je kunt het risico wel op verschillende manieren verkleinen. Trek een paar compressiesokken aan van goede kwaliteit, drink genoeg water en blijf in beweging. Loop wat rond in de cabine of probeer wat simpele oefeningen te doen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Brugge vliegt?
Je vliegreis naar Brugge verloopt een stuk vlotter als je jezelf goed voorbereidt. Bekijk onze beste tips om snel door de beveiligingscontrole te komen:
  • Houd je paspoort en boardingpass paraat. Daar wordt bij de security check als eerste om gevraagd.
  • Vervolgens worden jij en je handkoffer gescand. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, kun je het beste van tevoren alles uit- of afdoen wat het alarm mogelijk doet rinkelen. Items zoals jas, riem en earbuds dienen apart door de scanner te gaan.
  • Elektronische apparaten, zoals laptops en smartphones dienen ook in een bak door de scanner te gaan. Maak je geen zorgen voor je het weet ben je weer online.
  • Vloeistoffen of gels, zoals parfum of haarolie, dienen niet groter te zijn dan 100 milliliter per item. Ook dienen alle items bij elkaar in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter op de band te worden geplaatst.
  • Het is goed mogelijk dat je gevraagd wordt je schoenen uit te doen. Instappers die je makkelijk aan- en uittrekt zijn een goed idee.
  • Messen en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan en worden ingenomen bij de security check. Pak ze daarom veilig in in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Brugge
Luchthaven van aankomstBrussel Zuid Charleroi
IATA-code aankomstluchthavenCRL
Naam aankomststadCharleroi
Vluchtprijs€ 51