Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Plopsa Indoor Hasselt in Hasselt

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden bij Plopsa Indoor Hasselt aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Plopsa Indoor Hasselt te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties bij Plopsa Indoor Hasselt, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstandig om de Expedia-reisgids over Plopsa Indoor Hasselt te raadplegen, om zo alles te weten te komen over Plopsa Indoor Hasselt en de prachtige omgeving!


Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Plopsa Indoor Hasselt

Beste hotelaanbiedingen in Plopsa Indoor Hasselt

Alle 418 accommodaties in de buurt van Plopsa Indoor Hasselt weergeven
Radisson Blu Hotel, Hasselt € 77
Radisson Blu Hotel, Hasselt

Radisson Blu Hotel, Hasselt

Torenplein 8, Hasselt
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 2 km afstand van Hasselt Grote Markt, Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Virga-Jessebasiliek en Kunstmuseum Z33 liggen op 5 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 11 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 11 minuten wandelen.

  Guesthouse Deladix € 72
  Guesthouse Deladix

  Guesthouse Deladix

  300 Maastrichtersteenweg, Hasselt, Vlaanderen
    
   3.0 van 5.0 Sterren

   Deze bed & breakfast in Hasselt ligt op 15 minuten wandelen van Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Japanse tuin en Grenslandhallen liggen op 2 km afstand.

   HasHotel € 98
   HasHotel

   HasHotel

   Sint-Jozefsstraat 2-10, Hasselt
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt vlak bij het vlonderpad, op 2 km afstand van Hasselt Grote Markt en Japanse tuin. Ook Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena liggen op 3 km afstand. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 12 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 12 minuten wandelen.

    Holiday Inn Hasselt € 74
    Holiday Inn Hasselt

    Holiday Inn Hasselt

    Kattegatstraat 1, Hasselt
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 3 km afstand van Modemuseum, Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Nationaal Jenevermuseum en Kunstmuseum Z33 liggen op 10 minuten wandelen. Hasselt Station ligt op 11 minuten wandelen en naar Hasselt (QHA-Station Hasselt) is het 11 minuten wandelen.

     YUP Hotel - Different Hotels € 42
     YUP Hotel - Different Hotels

     YUP Hotel - Different Hotels

     Thonissenlaan 52, Hasselt
       
      3.5 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 2 km afstand van Hasselt Grote Markt en Japanse tuin. Ook Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena liggen op 3 km afstand. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 8 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 8 minuten wandelen.

      Hotel De Groene Hendrickx € 78
      Hotel De Groene Hendrickx

      Hotel De Groene Hendrickx

      Zuivelmarkt 25, Hasselt
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel in Hasselt ligt op 3 km afstand van Kunstmuseum Z33, Ethias Arena en Plopsa Indoor Hasselt. Ook Nationaal Jenevermuseum en Hasselt Grote Markt liggen op 5 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 13 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 13 minuten wandelen.

       Park Inn by Radisson Hasselt € 68
       Park Inn by Radisson Hasselt

       Park Inn by Radisson Hasselt

         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 3 km afstand van Hasselt Grote Markt, Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Virga-Jessebasiliek en Kunstmuseum Z33 liggen op 10 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 12 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 12 minuten wandelen.

        Hotel Hemelhuys € 90
        Hotel Hemelhuys

        Hotel Hemelhuys

        15 Hemelrijk, Hasselt
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in het centrum van Hasselt, op 2 km afstand van Kunstmuseum Z33, Plopsa Indoor Hasselt en Ethias Arena. Ook Hasselt Grote Markt en Virga-Jessebasiliek liggen op 5 minuten wandelen. Hasselt (QHA-Station Hasselt) ligt op 12 minuten wandelen en naar Hasselt Station is het 12 minuten wandelen.