Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Ibiza

Alle huurauto’s in Ibiza

Ontdek Ibiza

Ontdek Ibiza met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Ibiza met Expedia

Het eiland Ibiza ligt ten oosten van het Spaanse vasteland en is als toeristische bestemming zeer populair onder jongeren. Dat heeft alles te maken met de beeldschone stranden en de overvloed aan uitgaansgelegenheden. Ibiza is echter leuk voor alle leeftijden en heeft meer te bieden dan feestgedruis. Huur via Expedia online een auto en rijd bijvoorbeeld naar de imposante druipstenen van de Cova de Can Marçà of naar het Romeinse S'Argamassa-aquaduct.

Een auto huren op Ibiza

Een auto huren op Ibiza hoeft niet duur te zijn. Met een auto van het type economy kun je voor weinig geld prima uit de voeten en een zeer groot aantal autoverhuurbedrijven biedt deze mogelijkheid aan. Onder het motto van 'zien en gezien worden' kun je ook juist voor een premium auto kiezen. Deze modellen kun je selecteren nadat je hebt ingevuld wanneer je de auto wilt ophalen en wanneer je deze terugbrengt. Als je wilt, kun je zelfs een specifiek verhuurbedrijf selecteren, bijvoorbeeld omdat je er goede ervaringen mee hebt. De grote namen op het gebied van autoverhuur zijn goed vertegenwoordigd op de luchthaven. Haal nadat je bent geland meteen je auto op bij de terminal of laat je met een shuttle naar de ophaallocatie vervoeren. Enkele aanbieders hebben ook vestigingen in Ibiza-stad, zodat je een alternatieve ophaal- of terugbrenglocatie kunt kiezen, mocht dat beter uitkomen. Hetzelfde geldt voor Sant Antoni de Portmany, een stad met ferrylijnen vanuit onder meer Valencia en Barcelona. Elders op het eiland zijn de opties niet zo talrijk, dus het gemakkelijkste is om nu alvast je auto uit te zoeken op onze site en deze op te halen bij de luchthaven van Ibiza. Keus genoeg! Wees er alleen wel op tijd bij, want in het hoogseizoen azen meer mensen op de perfecte vakantieauto!

Rijden op Ibiza

Parkeren in Ibiza-stad is niet altijd even eenvoudig. Je kunt korte tijd betaald parkeren in de blauwe zones op straat, maar let op de tijd, want voor je het weet, wordt je auto weggesleept door de politie. In geen geval mag je parkeren in een zone die met gele strepen is gemarkeerd. Natuurlijk telt Ibiza-stad ook enkele parkeergarages. Zoek voordat je de auto instapt de Spaanse verkeersregels op, zodat je geen onnodige fouten begaat. Dan hoef je alleen nog maar een reisprogramma op te stellen met alle activiteiten die je op Ibiza gaat ondernemen!