Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Palma de Mallorca is de hoofdstad van de Spaanse Balearen. Doordat veel veerboten hier aanmeren en de vluchten naar Mallorca er dichtbij landen, is dit de meest voor de hand liggende uitvalsbasis om de rest van Mallorca te verkennen. Vlak de hoofdstad zelf trouwens ook niet uit, er valt hier namelijk genoeg te zien. Van de zonovergoten stranden tot de sfeervolle straatjes van het oude centrum en van waterparken waar je met de kinderen naartoe kunt tot historische bezienswaardigheden als het Castell de Bellver: Palma de Mallorca heeft voor elk wat leuks in petto. Natuurliefhebbers komen eveneens aan hun trekken op Mallorca met indrukwekkende gebieden als de bergketen Serra de Tramuntana in het westen en de Cuevas del Drach-grotten aan de noordoostkant van het eiland. Kies je voor een huurauto in Palma de Mallorca, dan ben je niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer, maar geniet je van het gemak om al deze fraaie plekken te bezoeken, precies wanneer jij dat wilt.

Vind eenvoudig een voordelige huurauto in Mallorca

Openbaar vervoer is op grote delen van Mallorca slechts mondjesmaat beschikbaar, en op sommige plekken zelfs beperkt tot slechts een bus per week. Een huurauto is hier dan ook geen overbodige luxe. Zorg daarom vooral in het hoogseizoen dat je op tijd online boekt om teleurstellingen en hoge kosten te voorkomen.

Begin je zoektocht naar een huurauto in Palma de Mallorca met het invullen van je gewenste ophaal- en inleverlocatie. Als je een vlucht naar Mallorca hebt geboekt, kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van een van de autoverhuurders op de Luchthaven Palma de Mallorca. Vervolgens kun je aangeven op welke datums je de wagen wilt ophalen en inleveren en of de bestuurder eventueel jonger dan 25 jaar is. Dit laatste is in Spanje van invloed op de kosten van je huurauto. Ten slotte kun je selecteren of je een voorkeur hebt voor een bepaald type wagen. Ben je van plan de bergen in te trekken, dan is een stevige SUV een verstandige keuze. Van een dagje toeren langs de kust geniet je juist optimaal met een sportieve cabrio.

De getoonde zoekresultaten kun je eenvoudig afstemmen met behulp van de filters aan de linkerkant van de pagina. Zo kun je hier onder meer aangeven welke autoverhuurmaatschappij je voorkeur heeft. Ook kun je een maximale totale huurprijs instellen. Bepaalde opties, zoals airconditioning, kunnen in het bijzonder van pas komen op Mallorca. Ook dit kun je aanvinken in het menu, net als of je alleen wagens met automaat of juist handmatig schakelen wilt zien.

Verken de rest van het eiland wanneer het jou schikt

Als je een auto huurt op Mallorca, heb je de kans om plekjes op het eiland te ontdekken die voor de grote toeristenmassa's moeilijker te bereiken zijn. Breng bijvoorbeeld een weekend door in het schone stadje Valldemossa, waar Frédéric Chopin en George Sand ooit verbleven. Stuur je wagen nog verder in noordelijke richting en je kunt een uitstapje maken naar het badplaatsje Puerto de Pollença. Wat je plannen ook zijn, met het aanbod aan huurauto's op Expedia.be vind je geheid een wagen die past bij jouw vakantie in Palma de Mallorca.