Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Huur een auto in Mallorca met Expedia

Het Spaanse Mallorca of Majorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom Mallorca zo populair is onder toeristen. Met heerlijke badplaatsen als Playa de Palma, pittoreske bergdorpen en schitterende natuur heeft Mallorca een grote aantrekkingskracht. Beperk je niet tot één badplaats en huur online op de site van Expedia een auto om het eiland te ontdekken.

Een auto huren op Mallorca

Hoewel autohuur niet onmogelijk is op de rest van het eiland, vind je het overgrote merendeel van de autoverhuurbedrijven bij de luchthaven van Palma de Mallorca en in de hoofdstad zelf. Indien gewenst kun je een auto ophalen in de stad en terugbrengen bij het vliegveld, of andersom: er zijn enkele bedrijven die deze mogelijkheid bieden. Voor de meeste mensen is de gemakkelijkste optie om de auto op de luchthaven te halen en daar weer terug te brengen. De meeste verhuurders zitten bij de terminal en de rest kun je met een shuttledienst bereiken. Op onze site kun je de ophaallocatie selecteren en aangeven welke verhuurder je voorkeur geniet. Er zijn vele grote en kleine aanbieders. Een andere selectiemogelijkheid die je ziet wanneer je de huurdatums hebt ingevuld, is de prijs. Een auto huren op Mallorca kan al voor weinig geld. Selecteer een prijsbereik om modellen weer te geven die aansluiten op je budget. Verder kun je filteren op bepaalde autotypen. Schakel bijvoorbeeld de selectievakjes voor compacte modellen en midsize in voor auto's die net even wat comfortabeler zijn dan economymodellen, maar waar je nog niet de hoofdprijs voor betaalt. Wil je wat meer luxe? Dan zijn fullsize- en premiummodellen wellicht wat voor je. Wacht niet te lang met reserveren als je in het hoogseizoen op vakantie gaat. Als je te laat bent, kan het aanbod wel eens een stuk beperkter zijn.

Rijden op Mallorca

In Palma de Mallorca vind je diverse parkeergarages en -terreinen. Op Mallorca mag mobiel bellen alleen handsfree, maar nog verstandiger is om te blijven opletten op het soms wat hard rijdende verkeer. Buiten de meest toeristische delen van Mallorca ben je puur aangewezen op een auto, dus alleen met een huurauto kun je het eiland verkennen. Een schone route om te volgen op Mallorca is de weg MA-10, die je langs de westkust van Mallorca richting het noorden leidt, maar ook bergen en kloven doorkruist.

Ontdek Mallorca

Ontdek Mallorca met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.