Je huurauto in Mallorca

Zoek en vergelijk autobedrijven in Mallorca

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Super autodeals in Mallorca

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Mallorca bekijken
Alle auto’s bekijken

Veelgestelde vragen

Wat als ik mijn huurauto voor Mallorca wil annuleren?
We begrijpen dat je plannen op het laatste moment kunnen veranderen. Daarom bieden de meeste autoverhuurbedrijven een volledige terugbetaling als je ten minste zes uur voor de ophaaltijd annuleert. De verhuurvoorwaarden zouden alle info moeten bevatten die je nodig hebt. Mocht je het antwoord daar niet kunnen vinden, dan staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar.
Welke soorten auto's kan ik huren in Mallorca?
Mini’s zijn de kleinste auto’s die beschikbaar zijn voor verhuur en ze zijn vaak ook het zuinigst in verbruik. Dit is dan ook exact wat ze zo populair maakt onder vakantiegangers in Mallorca. Cruise rond en ontdek de beste attracties die de stad te bieden heeft. Je zult versteld staan van de parkeerplekken die je kunt bemachtigen! Gaat jouw voorkeur uit naar iets meer ruimte? Bekijk dan onze standaard, midsize en fullsize modellen.
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur in Mallorca via Expedia?
Het is een eitje om een fantastische deal te scoren bij Expedia. Je hoeft alleen maar een auto te selecteren die aan je wensen voldoet, je reisdata en ophaal- en inleverlocatie in te vullen en je kunt aanbiedingen vergelijken bij de toonaangevende verhuurbedrijven. Bespaar zelfs nog meer wanneer je je huurautoreservering voor Mallorca combineert met hotels en vluchten.
Wat heb je nodig om een auto in Mallorca te huren?
De meeste autoverhuurders vragen om twee dingen: je rijbewijs en een creditcard op dezelfde naam. Als je geen gebruik wilt maken van het verzekeringsaanbod van de aanbieder, dan heb je vaak ook een bewijsstuk dat je die elders hebt afgesloten nodig. Lees de voorwaarden zorgvuldig door, zodat je weet wat je nodig hebt als je de auto gaat ophalen.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer in Mallorca?
In Mallorca kun je een voertuig huren voor een maand of zelfs langer, dus ga ervoor en verleng je vakantie! Voer je reisgegevens in op onze pagina met deals voor langetermijnautoverhuur en reserveer jouw ideale wagen.
Waar kan ik een auto huren in Mallorca als ik jonger dan 25 ben?
Het leeftijdsbeleid varieert per autoverhuurbedrijf, dus je dient even goed je huiswerk te doen. Heb je een verhuurder in Mallorca gevonden die bestuurders onder de 25 bedient? Dat is fantastisch! Houd echter wel in gedachten dat sommige bedrijven aanvullende kosten rekenen voor bestuurders tussen de 21 en 24, De kleine lettertjes van de autoverhuurder waar je interesse in hebt, bevatten alle informatie die je nodig hebt.