Je huurauto in Tenerife

Zoek en vergelijk autobedrijven in Tenerife

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Super autodeals in Tenerife

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Tenerife bekijken
Alle auto’s bekijken

Veelgestelde vragen

Wat als ik mijn huurauto voor Tenerife wil annuleren?
Afhankelijk van de voorwaarden van jouw autoverhuurbedrijf, kom je wellicht in aanmerking voor een terugbetaling. Bij de meeste voorafbetaalde boekingen krijg je je geld terug als je ons hierover minimaal zes uur voor de ophaaltijd op de hoogte stelt. Heb je hier vragen over? Als je het antwoord niet kunt vinden in je reserveringsbevestiging, kun je dag en nacht bij onze klantenservice terecht.
Welke auto's kan ik huren in Tenerife?
Stap achter het stuur van een mini in Tenerife en ontdek de vele bezienswaardigheden in de populairste huurauto hier. Vanwege hun zuinige brandstofverbruik en stadsvriendelijke formaat zijn deze wagens ideaal voor stadsbezoek. Cruise rond door de drukke stad zonder moeite en met plezier. Maar het is niet noodzakelijk om voor klein te gaan uiteraard. Als je behoefte hebt aan wat meer ruimte, is een fullsize of zelfs een SUV wellicht een goed idee.
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur in Tenerife bij Expedia?
Het is eenvoudig om een ongelofelijke deal op de kop te tikken bij Expedia. Je hoeft alleen maar jouw favoriete auto te selecteren, je reisdatums en ophaal- en inleverlocatie in te vullen en je kunt aanbiedingen vergelijken van betrouwbare autoverhuuraanbieders. Bespaar nog meer wanneer je je huurautoreservering voor Tenerife combineert met vluchten en hotels.
Wat heb je nodig om een auto in Tenerife te huren?
Voordat je in Tenerife achter het stuur kunt kruipen, heb je een rijbewijs en een creditcard nodig. Als je geen autoverzekering wilt afsluiten bij de leverancier, kan gevraagd worden bewijs te tonen dat je verzekerd bent in geval van schade. Voorwaarden kunnen verschillen, dus neem deze goed door voordat je je keuze maakt.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer in Tenerife?
Of je nu van plan bent om in Tenerife te blijven of andere plekken te ontdekken, bij Expedia is het makkelijk om een huurauto voor de lange termijn te boeken. Voer je reisinformatie en ophaal-/inleverlocatie in en wij zoeken voor jou betaalbare autoverhuurdeals voor lange termijn.
Waar vind ik een huurauto in Tenerife als ik jonger dan 25 ben?
Of je al dan niet een voertuig kunt huren in Tenerife als je jonger bent dan 25. hangt af van het autoverhuurbedrijf dat je kiest. Sommige bedrijven rekenen een toeslag voor jonge klanten tussen de 21 en 24. terwijl andere mogelijk geen extra kosten in rekening brengen voor deze leeftijdsgroep. Het is dan ook slim om de algemene voorwaarden van je toekomstige verhuurbedrijf door te nemen, om nare verrassingen bij het ophalen van de sleutels te vermijden.