Je huurauto in Kroatië

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Bespaar 10% of meer op geselecteerde verblijven met Expedia Rewards

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Populaire steden in Kroatië

Super autodeals in Kroatië

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Kroatië bekijken
Alle auto’s bekijken

Kroatië is een land waar je een onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen. Daar zorgen de nationale parken, waaronder het Kornaten Nationaal Park, en oude steden als Pula en Zagreb wel voor. Met een auto ter beschikking zie je het meeste en kun je je het gemakkelijkst verplaatsen. Op de site van Expedia vind je gemakkelijk een auto die past bij je vakantie of zakenreis.

Een auto huren in Kroatië

Als je naar de hoofdstad vliegt, kun je een auto huren in Zagreb. Haal na je landing je auto op en rijd meteen door naar je eindbestemming. Ook voor autoverhuur in Split en vele andere steden in Kroatië kun je op onze site kijken. De prijzen verschillen aanzienlijk per model. Kies een mini, economy of compact model als je niet al te veel wilt uitgeven. Fullsize of premium modellen bieden daarentegen weer meer luxe. Bij elke auto staat het aantal deuren en zitplaatsen aangegeven, zodat je kunt zien of de auto groot genoeg is voor het aantal personen waarmee je reist. Je kun ook op autoverhuurder filteren. Het aanbod van Expedia omvat zowel modellen van grote, internationale ondernemingen als van Kroatische bedrijven. Als je de auto ophaalt of terugbrengt bij een luchthaven, kun je bovendien selecteren of het verhuurbedrijf zich in de terminal of daarbuiten moet bevinden. Samen met de andere filters, zoals voor de prijsklasse, vind je gemakkelijk de auto die het beste past bij je vakantie of zakenreis in Kroatië.

Rijden in Kroatië

Zoals altijd wanneer je in het buitenland gaat rijden, raden we aan om eerst de lokale verkeersregels te leren kennen. In Kroatië verschillen deze op bepaalde vlakken van de Belgische. Voorbeelden zijn dat enkele maanden per jaar winterbanden verplicht zijn in bepaalde gebieden en dat er voor bestuurders jonger dan 24 jaar een lagere maximumsnelheid geldt buiten de bebouwde kom. Dat is echter niet het enige wat we aanraden. Laat je partner of kinderen een fototoestel bij de hand houden, want je zult prachtige landschappen zien, bijvoorbeeld op het bosrijke schiereiland Istrië.

Veelgestelde vragen