Gratis annulering
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Zagreb

Alle huurauto’s in Zagreb

Huur een auto in Zagreb met Expedia

De Kroatische hoofdstad Zagreb kent een lange, roerige geschiedenis en heeft met name op cultureel vlak veel te bieden aan toeristen. Rondom het centraal gelegen Ban Jelačić-plein vind je tal van winkels, restaurants en cafés waar je een gezellige avond kunt doorbrengen. Bezoek overdag de Sint-Stefanuskathedraal of een van de musea, zoals het bijzondere Museum of Broken Relationships. Beperk je echter niet tot de stad en rijd in een huurauto die je online bij Expedia regelt naar het schilderachtige berggebied Medvednica, de ruïnes van Samobor of een andere bezienswaardigheid in de omgeving.

Een auto huren in Zagreb

Voor huurauto's in Zagreb zijn er ruwweg twee opties: het centraal station en de luchthaven. Vanuit België zul je waarschijnlijk het vliegtuig nemen naar Zagreb. Eenmaal geland kun je dan je gereserveerde auto meteen ophalen. Op de luchthaven is een groot aantal verhuurders actief, niet alleen de bekende internationale namen, maar ook lokale bedrijven. Om het grote aanbod inzichtelijk te maken, vul je op onze site je gewenste huurperiode in. Vervolgens kun je opties selecteren die bij je specifieke wensen passen. Als de prijs bepalend is voor de keuze, kun je een specifiek prijsbereik aanvinken. Daarnaast kun je aangeven of je alleen het aanbod van bepaalde autoverhuurbedrijven wilt weergeven en of je de auto kunt ophalen bij de terminal of op een locatie die met een shuttledienst te bereiken is. Erg handig is verder de mogelijkheid om de zoekresultaten te verfijnen door een autotype te selecteren. Ben je met je partner en kinderen op reis en wil je comfortabel kunnen rijden, dan kun je bijvoorbeeld voor een midsize- of standaardmodel gaan. Met deze modellen kun je trouwens ook prima voor de dag komen als je op zakenreis bent. Er zijn ook heel goedkope opties die interessant kunnen zijn voor je. Die auto's zijn klein maar fijn!

Rijden in Zagreb

Lees voordat je in de auto stapt welke verkeersregels in Kroatië gelden. Hoewel deze grotendeels overeenstemmen met de Belgische regels, is er een aantal verschillen, bijvoorbeeld dat je tijdens het inhalen richting moet blijven aangeven. Het hart van Zagreb is voetgangersgebied, dus parkeer je auto aan de rand als je het centrum wilt bezichtigen. Behalve parkeergarages zijn er zijn drie parkeerzones: rood (het duurst), geel en groen (het goedkoopst). Maar benut je auto vooral om uitstapjes te maken, bijvoorbeeld in de heuvel- en bosrijke regio Zagorje, een streek vol kastelen.

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Zagreb?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Zagreb.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een wagen in Zagreb?

Gemiddeld kost het huren van een wagen in Zagreb .

Waarom zou ik een huurauto bij Expedia boeken?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en de optie kiezen die het best bij jou past. Er zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten aan het boeken van een huurauto bij Expedia verbonden.

Hoe kan ik een huurwagen bij Expedia boeken?

Bij Expedia kun je huurwagens zowel online als telefonisch boeken. Je hebt mogelijk de optie om nu te reserveren en gelijk te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan op je account of maak een account aan op de betalingspagina om Expedia Rewards-punten voor het huren van je auto te verzamelen.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik een huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen kom je in aanmerking voor volledige restitutie, ongeacht wanneer je de boeking bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor een restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor een restitutie, dien je de boeking minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je de vooruitbetaalde huurwagen eerder terugbrengt, ontvang je geen restitutie voor het ongebruikte deel van de huurperiode.

Hoe kan ik mijn autoboeking via Expedia annuleren?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om voor volledige restitutie in aanmerking te komen. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de wagen het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Zagreb?

Als je de auto vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je uit verschillende autotypes kunt kiezen. Ook kun je van tevoren de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten vergelijken en kiezen wat het best bij je past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Je hoeft dan bovendien na aankomst niet meer naar een geschikte aanbieder te zoeken of aan de balie de voorwaarden en bepalingen door te lezen. Dat scheelt je een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best voor mijn huurwagen kiezen?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurwagen verkennen.

Is het nodig mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel je bij sommige autoverhuurbedrijven met een betaalpas kunt betalen, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard voor betaling van de borg te overleggen. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient degene die de auto bestuurt een geldige creditcard voor betaling van de volledige kosten te overleggen. Het autoverhuurbedrijf zet op je creditcard ook een bedrag ter hoogte van de borg voor de huurauto vast.

Waar dien ik op letten bij het huren van een wagen?

Let er bij het ophalen van je huurwagen op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Zagreb?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en op verschillende locaties in het stadscentrum.

Ontdek Zagreb

Ontdek Zagreb met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.