Autoverhuur voor lange termijn

Gratis annulering bij alle auto's

Je kunt je reservering annuleren als je plannen veranderen. Want flexibiliteit is belangrijk.

Kan ik een auto huren voor lange termijn?

Ja, bij Expedia werken we samen met vertrouwde autoverhuurbedrijven die autoverhuur voor lange termijn bieden van alle autotypes: van midsize SUV's tot luxury sedans. Bekijk autoverhuur in Brussel of autoverhuur in Antwerpen en kies een autoverhuur per maand om deze fantastische steden te ontdekken.

Wie biedt de beste tarieven voor autoverhuur voor lange termijn?

Bij Expedia bieden we fantastische maandtarieven en weektarieven voor huurauto's van verschillende vertrouwde verhuurbedrijven. Voer je reisgegevens en ophaal-/inleverlocatie in om in één oogopslag de dagelijkse prijzen te vergelijken. Maandtarieven voor autoverhuur verschillen per autotype, locatie en periode.

Hoe vind ik een voordelige huurauto voor lange termijn?

Blader door onze uitgelichte promoties voor voordelig autoverhuur voor een maand of pas je reis aan door je reisdatums en bestemming in te voeren en te filteren op autotype of totaalprijs. Op Expedia vind je ook voordelig autoverhuur van fullsize auto's en SUV's per week op locaties in heel België.

Wat zijn de voordelen van het huren van een auto voor lange termijn?

Als je een auto huurt voor een maand of een week kun je eenvoudig en zorgeloos je bestemming verkennen, of je eigen buurt. En verhuurbedrijven bieden vaak lagere prijzen als je een auto langer huurt! Als je graag in een luxury auto rijdt, kan het voordeliger zijn om een auto voor lange termijn te huren dan er een te kopen. En waarschijnlijk hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties (controleer wel even je huurovereenkomst).

Wat is de voordeligste huurauto voor lange termijn?

Expedia biedt uitgebreide beschikbaarheid voor voordelig autoverhuur per week of autoverhuur per maand. Je kunt de beste promoties voor autoverhuur per week vinden voor het autotype en de stijl van je voorkeur. Meestal zijn economy, compact en midsize modellen de voordeligste autotypes om te huren, maar dit is afhankelijk van de ophaal-/inleverlocatie en het verhuurbedrijf.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf om een auto voor lange termijn te huren?

Kies de beste huurauto's voor lange termijn van een van de vele autoverhuurbedrijven op Expedia, zoals Enterprise-autoverhuur of Avis-autoverhuur. Budget-autoverhuur is ook een populaire keuze. Beoordelingen en scores van klanten zijn handige functies die we aanbieden om je keuze eenvoudig te maken.

Hoeveel kost het om voor een maand een auto te huren?

De kosten van een huurauto voor lange termijn zijn afhankelijk van de ophaal-/inleverdatums en -locaties, het autotype, het verhuurbedrijf en de bestemming. Bekijk de prijzen van onze vooraf geselecteerde promoties of vul je reisgegevens in het zoekgedeelte in voor meer informatie.

Hoeveel kost het om voor een week een auto te huren?

De kosten van het huren van een auto voor een week verschillen mogelijk per ophaal-/inleverlocatie, autotype en autoverhuurbedrijf. Bekijk de prijzen van onze vooraf geselecteerde promoties of voer je eigen reisgegevens in om prijsoverzichten te zien voor verschillende autotypes. Expedia biedt uitgebreide beschikbaarheid voor voordelig autoverhuur per week: perfect voor iedere reis die je wilt maken.

Wat is de voordeligste manier om een auto te huren voor lange termijn?

Je vindt de voordeligste manier om een auto te huren voor een maand door onze uitgelichte promoties en geweldige tarieven te bekijken voor vrijwel ieder autotype van onze vertrouwde partners. De weektarieven voor autoverhuur zijn mogelijk ook inclusief gratis annulering en flexibele betalingsopties, zoals betalen bij het ophalen.

Waar kan ik een auto huren voor lange termijn?

Op Expedia bieden we veel autoverhuurpromoties voor lange termijn. Je vindt de beste huurauto's voor lange termijn op bestemmingen in het hele land, van autoverhuur op Internationale luchthaven Antwerpen tot autoverhuur op Luchthaven Zaventem, die worden aangeboden door verschillende autoverhuurbedrijven. Waar je ook heen reist, huur je auto vandaag nog met Expedia.

Waarom zou ik mijn huurauto voor lange termijn bij Expedia boeken?

Expedia biedt de volledige oplossing voor al je behoeften op het gebied van huurauto's. Geniet van flexibele boeking en lage tarieven voor je huurauto voor lange termijn. Leden ontvangen bovendien extra voordelen en punten voor de meeste boekingen!