Goedkope vluchten naar Zaventem

Voordeligste vluchten naar Zaventem

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 24 voor enkele vluchten en € 75 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Ryanair
Ryanair
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Ryanair
Ryanair
TAP Portugal
Brussels Airlines
Alitalia

Over Zaventem

De Luchthaven Zaventem (BRU), ook wel Brussels Airport of Luchthaven Brussel-Nationaal genoemd, is de grootste luchthaven van België. De luchthaven ligt in de plaats Zaventem op ongeveer 12 km van Brussel. Deze luchthaven heeft talloze bestemmingen in Europa en biedt ook verschillende intercontinentale vluchten aan. De luchthaven heeft 2 vertrekhallen.

Voorzieningen op de luchthaven van Zaventem

Als grootste luchthaven van het land kun op de luchthaven Zaventem genoeg winkels, bars en restaurants verwachten. Verder zijn er speelruimtes ingericht voor kleine kinderen bij gate A/T68 en gate B40. Iedereen heeft gratis onbeperkte wifitoegang. Je hebt hiervoor wel een Facebook- of Google+ account nodig of een eigen inlogcode van Telenet, Boingo of iPass. Geldautomaten en wisselkantoren zijn ook voldoende aanwezig op de luchthaven. Verder is het mogelijk bagage op te slaan in kluisjes op niveau 0 en je kunt van tevoren een kruier reserveren. Er zijn verschillende gebedsruimtes ingericht en ook een meditatieruimte. Bij gate 17 in pier B en gate 63 in Pier zijn rookruimtes beschikbaar. Zowel in Pier A als Pier B zijn verschillende drinkfonteintjes te vinden die je gratis kunt gebruiken. Personen die economy class reizen kunnen tegen betaling gebruikmaken van de lounges. Er is een hotel aanwezig op de luchthaven en er zijn verschillende hotels op slechts enkele minuten reizen van de luchthaven. De meeste van deze hotels bieden een shuttleservice aan naar de luchthaven.

Met openbaar vervoer naar de luchthaven van Zaventem

Op niveau -1 van de luchthaven is een treinstation welke verbindingen heeft met talloze plaatsen binnen België. Vanuit Antwerpen ben je met de trein zo’n 30 minuten onderweg, vanuit Brugge 90 minuten. Op niveau 0 vind je het busstation. Hier vertrekken en arriveren lijnbussen uit plaatsen in de regio, waaronder Mechelen en Leuven. Er rijdt ook een speciale Airport Line van en naar de Europese wijk in Brussel en de Airport Express is een snelle, goedkope dienst tussen Antwerpen en de luchthaven. Afhankelijk van waar je opstapt, ligt de reistijd van deze bus tussen de 35 en 45 minuten. Kaarten kunnen bij de buschauffeur worden gekocht.

Parkeren op de luchthaven van Zaventem

Je hebt verschillende opties als je de auto wilt parkeren op de luchthaven van Zaventem. P1, P2 en P3 liggen allen op loopafstand van de terminal. P4 is voor langetermijnparkeren en ligt iets verder weg. Er rijden 24 uur per dag shuttlebussen tussen de parkeerplaats en de terminal. Parkeerplekken dienen van tevoren te worden gereserveerd. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van het iets verder weg gelegen Car Hotel. Bij deze aanbieder wordt je auto 24 uur per dag bewaakt en er worden bij aankomst foto’s van je auto gemaakt, zodat je deze gegarandeerd weer in dezelfde staat krijgt terug geleverd. Je auto wordt geparkeerd en je kunt met een shuttlebus in 10 minuten verder reizen naar de luchthaven. Je bagage wordt door het personeel naar de shuttlebus gebracht. Een plek bij deze parkeerruimte dient minstens 2 dagen voor vertrek te worden gereserveerd. Er zijn overigens ook twee benzinestations aanwezig op de luchthaven.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Zaventem, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Zaventem op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!