Voordeligste vluchten naar Brussel

" SAW Istanbul naar CRL Brussel 242,49 € "

" ALC Alicante naar BRU Brussel 159,94 € "

" TLV Tel Aviv naar BRU Brussel 254,09 € "

" MAD Madrid naar CRL Brussel 281,98 € "

" LIS Lissabon naar BRU Brussel 90,78 € "

" MAD Madrid naar ZYR Brussels 212,01 € "

" MAD Madrid naar BRU Brussel 98,15 € "

" BCN Barcelona naar BRU Brussel 75,68 € "

" IST Istanbul naar BRU Brussel 194,91 € "

" SAW Istanbul naar BRU Brussel 617,36 € "


Verbergen

Over Brussel

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Brussel? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar België. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Brussel bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Brussel, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Brussel op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Brussel

Ga je op vakantie naar Brussel? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Station Brussel Midi (ZYR)
  • Brussel (BRU)