Goedkope vluchten naar Brussel

Voordeligste vluchten naar Brussel

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 47 voor enkele vluchten en € 101 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Austrian Airlines
Turkish Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Austrian Airlines

Over Brussel

In Brussel zijn de twee belangrijkste luchthavens van België gevestigd. Beide luchthavens liggen echter officieel niet in de stad. De Luchthaven Zaventem (BRU) ligt in Zaventem op ongeveer 12 km van Brussel. Brussels South Charleroi Airport (CRL) ligt op ongeveer 60 km van het centrum van Brussel. De luchthaven van Zaventem is de grootste luchthaven van België en biedt naast vluchten binnen Europa ook vluchten aan naar andere continenten. De luchthaven van Charleroi wordt bediend door veel lowbudgetmaatschappijen. De meeste maatschappijen vliegen vanaf deze luchthaven naar bestemmingen binnen Europa. Daarnaast gaan er ook enkele vluchten naar bestemmingen in Noord-Afrika.

Voorzieningen op de luchthaven van Zaventem

Op de luchthaven van Zaventem zijn genoeg winkels, bars en restaurants te vinden. Wifi is onbeperkt gratis. Verder zijn er speelruimtes ingericht voor kleine kinderen bij gate A/T68 en gate B40 en er zijn verschillende gebedsruimtes beschikbaar. Bij gate 17 in pier B en gate 63 in pier A zijn rookruimtes beschikbaar. Er is een hotel aanwezig op de luchthaven en er staan verschillende hotels op slechts enkele minuten reizen van de luchthaven.

Met openbaar vervoer naar de luchthaven van Zaventem

Op niveau -1 van de luchthaven is een treinstation welke verbindingen heeft met talloze plaatsen binnen België. Op niveau 0 vind je het busstation. Hier vertrekken en arriveren lijnbussen uit plaatsen in de regio. Er rijdt ook een speciale Airport Line van en naar de Europese wijk in Brussel. De Airport Express is een snelle, goedkope dienst tussen Antwerpen en de luchthaven.

Parkeren op de luchthaven van Zaventem

Je hebt verschillende opties als je de auto wilt parkeren op de luchthaven van Zaventem. P1, P2 en P3 liggen allen op loopafstand van de terminal. P4 is voor langetermijnparkeren en ligt iets verder weg. Er rijden wel 24 uur per dag shuttlebussen tussen deze parkeerplaats en de terminal. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van het iets verder weg gelegen Car Hotel, waarvandaan je in 10 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven wordt gebracht. Parkeerplekken dienen van tevoren te worden gereserveerd.

Voorzieningen op de luchthaven van Charleroi

De luchthaven van Charleroi is een vrij eenvoudige luchthaven met een handjevol winkels, bars en restaurants. Wifi is in voor bepaalde websites gratis. Als je betaalt voor toegang tot de lounge, mag je op deze luchthaven ook gebruikmaken van de priority lane. Verder is er een speelruimte ingericht voor kinderen. Er zijn er verschillende hotels beschikbaar in de buurt van de luchthaven.

Met openbaar vervoer naar de luchthaven Charleroi

Vanuit Brussel, Brugge en Gent rijden er pendelbussen richting de luchthaven van Charleroi. Vanaf het station Charleroi-Sud kun je in 20 minuten met bus A richting de luchthaven reizen. Het is op elk treinstation in België mogelijk een speciaal ticket te kopen waarbij de treinreis en de busrit naar deze luchthaven zijn inbegrepen.

Parkeren op de luchthaven Charleroi

Er zijn verschillende plekken waar je kunt parkeren op de luchthaven van Charleroi. De voordeligste optie is P3. Vanaf deze parkeerplek kun je met een shuttlebus in 10 minuten naar de terminal rijden. Vanaf P1 kun je in 5 minuten naar de terminal lopen en dan is er nog het Lock Park. Dit is een beveiligde parkeerplek op 2 minuten van de terminal, welke je dient te reserveren.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Brussel, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Brussel op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Informatie over vluchten naar Brussel
Luchthaven van aankomstBrussel-Nationaal
IATA-code aankomstluchthavenBRU
Naam aankomststadBrussel
Vluchtprijs€ 436