Voordeligste vluchten naar Brussel

" BCN Barcelona naar BRU Brussel 90,73 € "

" TLV Tel Aviv naar BRU Brussel 301,10 € "

" BCN Barcelona naar ZYR Brussels 291,93 € "

" AGP Málaga naar BRU Brussel 111,98 € "

" TLV Tel Aviv naar ZYR Brussels 1.090,02 € "

" TLV Tel Aviv naar CRL Brussel 431,75 € "

" EWR Newark naar BRU Brussel 1.056,32 € "

" LAX Los Angeles naar BRU Brussel 872,83 € "

" LIS Lissabon naar BRU Brussel 379,32 € "

" YUL Montreal naar BRU Brussel 654,46 € "


Verbergen

Over Brussel

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Brussel? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar België. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Brussel bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Brussel, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Brussel op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Brussel

Ga je op vakantie naar Brussel? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Station Brussel Midi (ZYR)
  • Brussel (BRU)