Goedkope vluchten naar Kortrijk

Over Kortrijk

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kortrijk? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Vlaanderen. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Kortrijk bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Kortrijk, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Kortrijk op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Kortrijk vliegveld?
Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) is het enige vliegveld in Kortrijk.
Kan ik nu naar Kortrijk vliegen?
Bezoek onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over de actuele reisbeperkingen voor Kortrijk voordat je gaat vliegen. Alle details rondom COVID-19. van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu bijgehouden om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Kortrijk?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Kortrijk vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Kortrijk met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Kortrijk, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld om Kortrijk te bereiken?
Voordat je een vliegreis boekt naar Kortrijk, is het verstandig om eerst te bepalen welk vliegveld het handigst is voor jouw reis. BRU ligt 85 kilometer van het hart van de stad. Als je vliegt via KJK, ben je 4 kilometer hier vandaan.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Kortrijk?
Er zijn in totaal 57 airlines die Kortrijk verbinden met 153 bestemmingen wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Kortrijk?
Iberia, Brussels Airlines, en Air Europa hebben het grootste vluchtenaanbod naar Kortrijk. Het grootste aantal vluchten vertrekt vanuit La Castellana. Iberia biedt de meeste vluchten aan naar deze bestemming.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Kortrijk?
Naar een nieuwe bestemming vliegen, is een stuk prettiger zonder een tussenstop. Als je naar Kortrijk reist, zijn er elke week 1,577 directe vluchten om uit te kiezen.
Waar komen de populairste vluchten naar Kortrijk vandaan?
Reizigers komen het vaakst vanuit Stadscentrum, Ashford of Latina als ze naar Kortrijk vliegen.
Hoelang duurt de vlucht naar Kortrijk?
De bestemming van vertrek bepaalt hoelang je in je vliegtuigstoel zal zitten. Van Stadscentrum naar Kortrijk is het ongeveer 1 uur en 42 minuten vliegen. Vanaf Ashford is dit 1 uur en 22 minuten en vanaf Latina duurt het gewoonlijk 2 uur en 15 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vliegtickets naar Kortrijk?
Een van de tips die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is boek je vliegtickets vroeg. Maar je kunt meer tactieken toepassen. Door wat vooronderzoek te doen, kun je ontdekken of er meer vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen verschillen vaak op basis van de luchthaven. Denk er ook aan om de prijzen van vliegtuigmaatschappijen te vergelijken. Tot slot, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Breng jezelf op de hoogte van de ticketprijzen en wees bereid om direct jouw stoel vast te leggen. De beste vliegdeals zijn vaak snel weg.
Hoe overleef je je vlucht naar Kortrijk?
Hier is alle benodigde informatie om een plezierige ervaring te maken van je tijd in de lucht. Overweeg de volgende tips en je bent in een mum van tijd in Kortrijk.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort en overige reisdocumenten, creditcards of bankpassen en medicijnen in je tas te stoppen. Je wilt waarschijnlijk ook iets bij je hebben om te doen. Een interessant boek en een laptop of smartphone vol met je favoriete series zijn onmisbaar. Als je van plan bent om tijdens de vlucht te slapen, zijn een reiskussen en een paar oordopjes zeker aan te raden. Vergeet ten slotte ook je toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je je fris en toonbaar voelt als je aankomt op je bestemming.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van beperkt toegestane items per vliegtuigmaatschappij verschilt, geldt doorgaans dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden hiervan zijn schroevendraaiers, scharen, bleek en benzine. Ook sportuitrusting, zoals pijl en boog, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals vuurwapens en munitie, worden niet toegestaan.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De eenvoudigste manier om het jezelf comfortabel te maken tijdens je vlucht is door de juiste kleding te kiezen. Bereid jezelf voor op wisselende temperaturen met verschillende lagen. Zo blijf je lekker warm als het fris wordt in de cabine. Je hoge hakken of sandalen kun je beter in je ruimbagage meenemen. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte en dichte schoenen, zoals sneakers of instappers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door gebrek aan beweging. Je kunt het risico wel op verschillende manieren verkleinen. Trek een paar steunkousen aan, houd je vochthuishouding op peil en zit niet te lang stil. Loop rond in de cabine of probeer wat simpele oefeningen te doen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Kortrijk vliegt?
Je trip naar Kortrijk wordt een stuk relaxter met de juiste voorbereiding. Bekijk onze beste tips om snel voorbij de security te komen:

  • Het beveiligingspersoneel wil eerst zien dat je een geldig paspoort hebt en idem boardingpass. Zorg er dus voor dat je deze snel kunt tonen.
  • Vervolgens worden jij en je handbagage gescand. Om dit zo snel mogelijk te doorlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat mogelijk voor gepiep zorgt. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en headphones gaan apart door de scanner.
  • Elektronische apparaten, zoals smartphones en laptops gaan ook in een bak door de scanner. Maar geen zorgen; voor je het weet ben je weer online.
  • Vergeet niet om vloeistoffen en gels uit je handtas te halen. Die horen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk flesje of verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alles dient samen in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter te worden gepresenteerd.
  • Sneakers of instappers zijn een slimme keuze, aangezien de kans kleiner is dat je deze uit dient te doen bij de security check. Wandelschoenen en andere stevige schoenen worden meestal aan een aparte screening onderworpen.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handbagage hebt zitten. Wil je scherpe items, zoals een zakmes of schaar, meenemen op reis? Stop deze dan in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Kortrijk
Luchthaven van aankomst
Kortrijk
IATA-code aankomstluchthaven
KJK