Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

De Verenigde Staten zijn zo groot en divers dat je er elk jaar wel op vakantie zou willen gaan. Om tijdens één trip zo veel mogelijk te zien, biedt een auto uitkomst. Bekijk op onze site wat de mogelijkheden zijn en plan alvast je uitstapjes naar het Yellowstone National Park, het Walt Disney World Resort of de Niagara Falls.

Een auto huren in de Verenigde Staten

Als je op onze site een huurauto voor de VS zoekt, kun je het beste eerst de specifieke stad of staat selecteren waar je de auto wilt ophalen, zoals New York of Michigan

Rijden in de Verenigde Staten

In het land van de vrijheid wil je toch ook de vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wil? Om lange afstanden dwars door Amerika af te leggen, is een auto erg handig, zeker voor bestemmingen als de Grand Canyon. De interstates, waarvan de snelheidslimiet varieert van circa 70 tot 130 km/uur, leiden je door het hele land, waaronder de I-90, de langste interstate van de VS.