Citytrips in Europa

   Boek je volgende citytrip naar Europese topbestemmingen met Expedia

   Plan je volgende citytrip met 20% korting op onze pakketdeals voor bestemmingen in heel Europa. Of je nu zit te denken aan een citytrip in Barcelona of op zoek bent naar een weekend Londen, bij Expedia kun je terecht voor zowel vluchten als hotels, zodat je je citytrip makkelijk en voordelig kunt boeken.

   Er zijn zelfs Vlucht + Hotel aanbiedingen die voordeliger zijn dan alleen het hotel, dus dat is zeker het bekijken waard wanneer je je volgende citytrip aan het plannen bent.

   Haal alles uit een weekendje weg in Europa

   Nog weinig vrije dagen over maar echt toe aan vakantie? Kies voor een korte trip in Europa. Zo kun je een weekendje genieten van een reis naar een mooie stad en hoef je helemaal geen vrij te nemen.

   Wil je jezelf gewoon verwennen met een reis? Als je een flexibele agenda hebt, zou je er ook eens door de week tussenuit kunnen gaan. Dat scheelt weer in de portemonnee en de meeste toeristische attracties zijn dan ook minder druk dan in het weekend, zodat je echt van je paar dagen weg kunt genieten.

   Vind citytripaanbiedingen in heel Europa

   Bovenaan de pagina vind je een aantal geselecteerde deals naar onze favoriete bestemmingen, maar dat zijn slechts onze beste tips. Als je op 'Alle deals voor citytrips' klikt, zie je ze allemaal. Je kunt ook sorteren op vertrekplaats, zodat je kunt zien waar je allemaal heen kunt vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld. Ook kun je op stad zoeken om makkelijk deals en beschikbaarheid voor de stad waar je graag naartoe zou willen te bekijken. Er zijn citytrips naar allerlei bestemmingen in Europa te vinden, van een vakantie in Venetië tot een weekendje weg in Wenen.

   Natuurlijk is het makkelijker kiezen als je al een bestemming in gedachten hebt, maar je kunt je ook door het aanbod laten inspireren. Zoek op datum en prijs en ontdek waar je allemaal heen kunt. Er zijn citytrips van twee tot vier nachten, ideaal om kennis te maken met een nieuwe stad of een bezoekje te brengen aan een oude vertrouwde.

   Citytrips op een paar uur vliegen

   Buitenlandse bestemmingen hoeven niet ver weg te zijn. Vanaf verschillende luchthavens in België ben je al binnen een paar uur op je bestemming. Citytrips naar Parijs en andere beroemde bestemmingen zoals Rome of Berlijn zijn altijd een goede keuze, maar je kunt ook kiezen voor een stad waar je misschien minder snel aan denkt, zoals Krakau, Hamburg of Nice.

   Je kunt natuurlijk ook in de Benelux blijven. Denk bijvoorbeeld aan een citytrip naar Amsterdam, ideaal om er even tussenuit te knijpen als je iets te vieren hebt, op zoek bent naar een luxe verblijf of gewoon toe bent aan een andere omgeving.

   Een citytrip boeken hoeft ook helemaal niet lang te duren. Bekijk onze aanbiedingen, vind je volgende citytrip en ga voordelig op reis met Expedia!

   Voorwaarden & Bepalingen

   • De vermelde pakketprijzen zijn per persoon, per verblijf op basis van de goedkoopste retourvluchten vanaf de aangegeven luchthavens en twee personen die de goedkoopste tweepersoonskamer delen, inclusief alle belastingen.
   • Pakketbesparingen gebaseerd op de prijs van een vlucht + hotel die samen geboekt worden, in vergelijking met de prijs van dezelfde pakketonderdelen wanneer ze afzonderlijk geboekt worden.
   • Prijzen worden regelmatig bijgewerkt en zijn juist als ze worden gepubliceerd.
   • De getoonde prijzen gelden voor verblijven of vluchten gedurende de weergegeven datums.
   • Er gelden mogelijk extra bagagekosten voor pakketten en vluchten, waaronder vluchten met een budgetmaatschappij.
   • Mogelijk zijn er uitgesloten datums van toepassing. Kijk voor meer informatie op de individuele pagina van het hotel of de luchtvaartmaatschappij.
   • Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving stopgezet worden. Klik door naar individuele aanbiedingen voor bevestiging van prijzen, beschikbaarheid en toepasselijke voorwaarden en bepalingen voor die aanbiedingen.
   • De gebruikelijke boekingsvoorwaarden van Expedia zijn van toepassing.
   • Aanbieder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.